wonen

De muren de betonnen uitstraling teruggeven

De muren de betonnen uitstraling teruggeven
573views

Het is leuk om een ruimte terug te brengen in de ruwe staat zoals die ooit na de bouw was. Dat betekent dus dat je op zoek moet gaan naar iets waarmee je dat gemakkelijk voor elkaar kan krijgen. Een goede optie hiervoor is betonlook muurverf. Dit is een gemakkelijke manier om de muren onbewerkt te laten lijken. Terwijl ze natuurlijk juist wel heel goed bewerkt zijn. De verf is immers ook goed om de muren in de beste mogelijke staat te houden. Dat speelt dus allemaal mee in de keuze die je hiervoor maakt.

Een verfsoort die passend is

Wanneer je gaat beginnen met het verbouwen van je badkamer en je hebt een idee over de verfsoorten, dan is het belangrijk om op zoek te gaan naar de best passende soort. Dat hoeft niet heel lastig te zijn. Je weet immers welke look je zoekt en het is nu alleen nog zaak om de verf van de beste kwaliteit te vinden. In de meeste gevallen kom je voor de badkamer betonlook bij beton cire uit. Het is een populaire soort die ook door specialisten wordt aangeraden. Dat zegt dus ook voldoende over de kwaliteit ervan.

Beton met kalk combineren

Denk je aan de look van een ruimte die nog in de bouwfase zit? Dan denk je niet alleen maar aan beton. Het is ook goed om te denken aan andere materialen en tinten die je in deze fase tegenkomt. Daarmee kan je dan namelijk een interessante combinatie maken wanneer je de badkamer gaat aanpakken. Dat kan bijvoorbeeld een materiaal als kalk zijn. Dit heeft een specifiek witachtige tint. Dat vind je terug in een chalk paint online winkel. Dit maakt het wel heel gemakkelijk om precies de look die je voor ogen hebt te kunnen realiseren

Combineren met leuke accessoires

De verf is er om een goed begin te maken met het ontwikkelen van je look. Het is echter daarnaast ook heel aantrekkelijk om te kijken naar andere elementen waarmee je je look goed voor elkaar krijgt. Dat kan je bijvoorbeeld doen door naar leuke accessoires te zoeken. Die moeten goed in de badkamer passen, maar ze moeten ook wel die rauwe look verder benadrukken. In dat opzicht kan je dus eigenlijk ook alle kanten op. Het is leuk om op deze manier met je badkamer bezig te zijn en lekker aan de slag te gaan ermee.

 

 

Leave a Response