Algemeenwonen

Zo verwerk jij hout in je woonkamer!

Zo verwerk jij hout in je woonkamer!
298views

Hout heeft een prachtige, warme uitstraling. Het is daarom mooi om hout in je woonkamer te verwerken. Maar, hoe doe je dit eigenlijk? Dat zullen wij in deze blog uitleggen, door een aantal aspecten van je woonkamer te benoemen, die jij kan aanpassen door voor hout te kiezen. Lees dus snel verder!

Houten tafels

Misschien is het enorm voor de hand liggend, maar een houten tafel is een prachtige eyecatcher voor in jouw woonkamer. Je kan deze gebruiken om accessoires op te plaatsen, of bloemen. De tafel kan je middenin je woonkamer plaatsen, zodat jij een centraal punt creëert waar je met gasten kan zitten. Het is belangrijk om een bank of stoelen te kiezen, die goed bij de tafel passen. Dit zal anders niet heel mooi staan. 

Houten vloer

Als jij ervan houdt om een vorm van rust terug te laten komen in je woonkamer, dan is een houten vloer de perfecte keuze voor jou. Een houten vloer straalt luxe uit, en creëert een hele fijne, warme sfeer in je woonkamer. Wederom is het belangrijk om rekening te houden met de verdere inrichting van je woonkamer, want een houten vloer matcht niet met alles. We raden bijvoorbeeld niet aan om naast een houten vloer, ook voor houten meubels te kiezen. Dat kan al snel too much worden.

Houten shutters

In plaats van gordijnen kan je er ook voor kiezen om “shutters hout” in je woonkamer te plaatsen. Deze shutters zorgen ervoor dat jij een mooie lichtinval in je woonkamer behoudt, maar dat je ook voor privacy zorgt. Daarnaast zorgt het hout voor een warme sfeer in je woonkamer. Het ideale aan shutters is dat jij zelf kan bepalen hoever je ze sluit. Je kan ze helemaal openen, zodat jij je woonkamer optimaal verlicht. Wil jij juist een ruimte verduisteren? Dan kan je de shutters volledig sluiten. 

Ben jij geïnteresseerd in de aanschaf van een houten shutter? Neem dan eens een kijkje op de website van Van Eyck! Deze staat vol met veel verschillende shutters: zo vind jij gegarandeerd de perfecte shutter. Daarnaast maakt Van Eyck shutters op maat. Zo weet jij zeker dat er een geschikte shutter voor jouw ramen tussen zit. 

Leave a Response