Mannen

Dit heb je nodig voor het volgende voetbalseizoen

Dit heb je nodig voor het volgende voetbalseizoen
944views

Momenteel is er nog een zomerstop voor alle voetbalclubs in Nederland. Als het seizoen over een aantal weken weer gaat beginnen is het natuurlijk wel de bedoeling dat je goed voorbereid bent. Tijdens de eerste training wil jij er goed bijlopen en wil je de kleding hebben die ervoor zorgt dat jij een nog betere voetballer wordt. Waar moet je op letten bij het aanschaffen van voetbalkleding? Dat vertellen we je graag in dit blogartikel.

De basics

Er zijn allereerst een aantal items die absoluut nodig zijn om goed te kunnen trainen. Dat zijn een shirt, een broekje, sokken en een paar schoenen. Tijdens training hoef je niet de clubkleding te dragen en dan kun je mooi kiezen voor kleding die je vooral zelf heel mooi vindt. Wat betreft het shirt raden wij aan zoveel mogelijk een shirt met korte mouwen te kiezen. Als het te koud is kun je een thermolaagje onder het shirt dragen, of een jasje eroverheen. Voor de broek geldt eigenlijk hetzelfde. Je benen worden al deels verwarmd door de lange sokken. Is dit toch niet warm genoeg? Dan kun je ook hier een thermolaagje eronder dragen. De sokken en schoenen spreken waarschijnlijk wel redelijk voor zich, de sokken moeten lang genoeg zijn voor de scheenbeschermers en de schoenen hebben noppen nodig voor grip.

Handschoenen voor de keeper

Ben jij een keeper? Dan weet je waarschijnlijk wel dat jij andere kleding nodig hebt dan veldspelers. Zo heb je handschoenen nodig om de ballen uit het net te houden, zo worden je handen beschermd tegen de bal en kun je makkelijker vangen. Naast de handschoenen zijn er nog een aantal andere verschillen. Zo is het aangeraden om met lange mouwen te spelen in plaats van een shirtje met korte mouwen. Zo voorkom je dat je jezelf bezeerd tijdens het duiken naar de bal. Je wil graag je armen beschermen, zeker als je vaak je team moet redden van tegengoals.

Accessoires

Er zijn ook nog een aantal belangrijke accessoires die je nodig kan hebben bij voetbal, zoals antibacteriële tubes. Deze tubes zitten onder de scheenbeschermers en zorgen ervoor dat de beschermers onder de sokken een beetje fris blijven. Een ander belangrijk accessoire is een ballennet, zo neem je gemakkelijk de ballen mee uit de opslag naar het veld, eigenlijk is dit essentieel voor elke training. Met meerdere ballen train je als team ook sneller. Ben jij benieuwd waar je deze kleding en accessoires koopt? Kijk dan vooral eens op Stanno.com!

 

Leave a Response