AccessoiresKledingMannenVrouwen

Eindelijk weer warme handen

Eindelijk weer warme handen
754views

De winter, prachtig, echter bedreven koude wind en lage temperaturen vaak de pret. Zeker voor mensen die gevoeliger zijn voor het koude weer. Er is een uitkomst in verwarmde handschoenen. Deze handschoenen hebben verwarmingsdraden door de stof lopen die opgewarmd worden, met een accu. Een prachtige uitvinding, waardoor koude handen tot de verleden tijd behoren.

Werking verwarmde handschoenen

De verwarmde handschoenen van BERTSCHAT® worden geleverd met krachtige accu’s. Hierbij is de keuze uit 2.200, 2.600 of 3.000 mAh, waar in de laatste accu de meeste capaciteit zit, dus daarmee kun je het langste verwarmen. De verwarmde handschoenen zijn in te stellen in drie verschillende warmtestanden. Stand 1, 2 en stand 3. Hierdoor kun je altijd kiezen voor de ideale temperatuur. 

Verschillende handschoenen

Er zijn tal van verschillende verwarmde handschoenen, zo zijn er verwarmde wanten, onderhandschoenen met verwarming en verwarmde handschoenen met isolatiemateriaal. Hoe beter geïsoleerd de handschoenen zijn, des te beter de warmte wordt vastgehouden. Daarnaast worden de verwarmde handschoenen ook aangeboden met Dual Heating, dit betekent dat er twee keer zoveel verwarmingszones in de handschoenen zijn opgenomen.  Namelijk bovenop en onderop. Hierdoor kun je de koudste temperaturen weerstaan. 

Andere verwarmde producten

De verwarmde producten van BERTSCHAT® worden veelal geleverd met accu’s, in enkele gevallen met een powerbank. De sokken met verwarming werken ook op accu’s, hierdoor zijn de accu’s van de handschoenen en sokken uitwisselbaar, ideaal! De bovenkleding als een verwarmde bodywarmer of een verwarmde jas werken gemaakt met een powerbank. Het fijne hieraan is dat je ook je eigen powerbank kan gebruiken, voor extra batterijcapaciteit. Het verwarmde vest heeft net als de jas en de bodywarmer vijf grote verwarmingszones en is daarbij bij uitstek een warm alternatief voor het bovenlichaam.

Leave a Response