AccessoiresKleding

3 tips om zo lang mogelijk te genieten van je kleding!

3 tips om zo lang mogelijk te genieten van je kleding!
201views

Als je nieuwe kleding hebt gekocht wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Het is daarom belangrijk om rekening te houden met het wasvoorschrift. Hier staat precies op hoe je het kleding stuk kan reinigen. Ben je benieuwd waar je allemaal rekening mee moet houden? Lees verder en kom erachter!

Houd rekening met het wasvoorschrift

Veel mensen vergeten het nog wel eens. Maar het wasvoorschrift heeft wel degelijk een belangrijke functie. Lees het label goed door en laat het zitten in je kleding zodat je altijd even kunt kijken. Vind je het label niet fijn zitten in je kleding, dan kun je het er altijd uitknippen. Wel is het handig om het te bewaren op een plek waar je gemakkelijk bij kunt als je de was aan het doen bent! Het is zonde als jouw favoriete trui krimpt, of jouw fijne blouse verkleurd.

Pas op met de droger

Even je kleding in de droger doen, is natuurlijk handig als het net uit de wasmachine komt en je het aan wilt. Toch is het sterk af te raden om je kleding in de droger te doen. De kwaliteit van de kleding gaat op deze manier namelijk snel achteruit. Daarnaast kan het ook nog voorkomen dat je kleding krimpt in de droger. Hang het op om zo de goede kwaliteit van je kleding te behouden! Het is een kwestie van plannen, maar dan kan je ook langer genieten van de kleding.

Niet te heet strijken

Deze laatste tip is erg belangrijk. Strijk vooral je kleding niet te heet! Als je dit wel doet is de kans erg groot dat je kleding stuk gaat. Voorkom dat je veel moet strijken door je kleding goed op te hangen, zodat er zo min mogelijk vouwen in komen! Ook is het belangrijk om even het wasvoorschrift te checken. Hierop is aangegeven of je het kan strijken of niet, met sommige stoffen moet je namelijk oppassen.

Scoor jouw nieuwe kerst outfit bij Nummer Zestien

Ben je op zoek naar een nieuwe outfit? Nummerzestien.eu is een kledingwinkel waar kleding wordt verkocht voor dames, heren en kinderen. Wil jij ook graag kennismaken met dé plek waar je als eerste de trends voor het komende seizoen ziet? Neem dan snel een kijkje op de website of neem telefonisch contact op.

Leave a Response