AlgemeenMannen

De leukste kerstcadeaus voor mannen

De leukste kerstcadeaus voor mannen
1.09Kviews

Het is weer bijna zover: Kerstmis. Lekker gourmetten met de familie, daarna cliché films buizen en wellicht een paar cadeaus uitdelen. Dat laatste kan best lastig zijn; al helemaal wanneer je cadeaus uitzoekt voor mannen. Ze zijn vaak snel tevreden, maar waar worden ze nu écht blij van? Hieronder wat tips speciaal voor jou.

Drank
Of het nu gaat om een wijn- of bierdrinker: drank is altijd een goed idee. We linken het namelijk al snel aan gezelligheid. Met een fles wijn of speciaalbier uit de supermarkt is niets mis, maar probeer het eens bij lokale wijnwinkels of bierbrouwerijen. Tegenwoordig zijn er genoeg apps die binnen één oogopslag duidelijk maken hoe iets proeft en wat de kwaliteit is. Zijn bierpakketten of wijnflessen niet jouw ding om te geven? Denk dan aan wijn- of bierproeverijen. Erg leuk om met een groep te doen.

Spellen
Niet iedereen is liefhebber van spellen, maar veel mannen zullen wel blij worden met een goed en origineel groepsspel. Tegenwoordig heb je keuze uit duizenden verschillende bord- en kaartspellen. Variërend van een speeltijd van tien minuten tot twee uur. Een bijverdienste: je geeft gelijk jezelf een leuk cadeau. Tips: What Do You Meme?Ticket To Ride Amsterdam en The Mind.

Sokken
Hét ultieme kerstcadeau en absoluut niet alleen geschikt voor mannen op leeftijd: sokken. Merken als Happy Socks hebben de afgelopen jaren een enorme omzet en wij snappen waarom. Van panterprint tot strepen en van grijs getint tot felrood: voor ieder is er wat wils.

Winterkleding
Ben je van plan iets meer geld uit te geven? Winterkleding is altijd een safe option. Op www.bosmensshop.nl vind je veel interessante mannenmerken. Zo is er een ruim aanbod van onder andere chique colberts, wollen truien en warme handschoenen. Ook winterjassen zijn in overmaat. Van betaalbare merkjassen tot duurdere merken als Armani en Hugo Boss. Tip: de Fortezza jas kun je momenteel met een flinke korting binnenslaan.

Boeken
Mannen zullen misschien minder snel een liefdesroman openslaan, maar ze hoeven écht geen boekenwurm te zijn om blij te worden van een boek. Ga na of er bepaalde biografieën te koop zijn van bijvoorbeeld voetballers of zakenmannen. Houdt iemand wel van en grapje? ‘De Edele Kunst Van Not Giving A F*ck’ is dan een echte aanrader. Het boek barst van de humoristische uitspraken met een ondersteund, wetenschappelijk onderzoek.

Leave a Response