KledingMannen

De perfecte jongensoutfit

De perfecte jongensoutfit
895views

Het is voor jongens natuurlijk belangrijk er tip top bij te lopen. Meegaan met de trends is hierbij van groot belang, achterblijven is geen optie. Een goede jongensoutfit bestaat natuurlijk uit meerdere onderdelen. Hoe ziet de ideale bovenkant van een outfit eruit? Welke broek kies je daarbij? En minstens zo belangrijk; welke sneakers trek je daarbij aan? De verschillende trends op gebied van jongenskleding en stijltips zullen in dit artikel aan bod komen.

Tof bovenstuk

Het combineren van meerdere lagen is een echte trend. Zo zien we steeds vaker de hoodies met een spijkerjasje, een T-shirt met een vest, een T-shirt met een blouseje. Er kunnen eindeloze combinaties gemaakt worden en dat is nou juist zo leuk aan deze trend. Denim is een stof die we erg veel terug zien komen, het enige minpunt aan deze stof is het comfort. Om die reden is jogdenim razend populair. Deze stof heeft de looks van denim, maar zit comfortabel als een joggingspak, ideaal dus.

De beste jeans

De hoeveelheid skinny jeans die we de afgelopen jaren zagen neemt beetje bij beetje af. Daar zijn veel mensen blij mee, de klassiekere look komt langzamerhand weer terug. Er zijn erg veel verschillende modellen spijkerbroeken, er is ruimte voor verschillende stijlen. Zo zien we de ‘baggy’ jeans steeds vaker terugkomen, deze broeken zijn net even wat wijder en geven een beetje de skate/surf look.

Ook de broeken met rechte pijpen blijven trendy, met deze broeken kun je erg lang doen, ze lijken niet uit de mode te raken. Niet iedereen draagt anno 2022 meer hetzelfde, steeds meer mensen ontwikkelen hun eigen stijl. Zo kiezen ook veel mensen een kleur/meerdere kleuren die goed bij hen passen. Dankzij de vele kleuropties wat betreft jeans/broeken kunnen er eindeloze combinaties worden gemaakt.

Hippe sneakers

De schoenen zijn natuurlijk een belangrijk onderdeel van de outfit. Een sportieve outfit is echt trendy en bij deze stijl passen natuurlijk sneakers voor jongens. Opvallende prints zien we steeds meer terugkomen bij jongens sneakers. Dit kunnen verschillende kleuren zijn, maar ook verschillende soorten plaatjes. Op deze manier kun je je eigen creativiteit terug laten komen in de outfit.

Bij Shoesme verkopen ze deze hippe sneakers. Dit is de ideale plek om op zoek te gaan naar zulke sneakers, maar ook voor wat minder excentrieke sneakers kunt u terecht bij Shoesme. Wat betreft de sluiting van de schoen heeft Shoesme meerdere opties, namelijk rits-, klittenband- of vetersluiting. Genoeg opties dus.

Leave a Response