Algemeenwonen

E-bike trends, wat mogen we verwachten?

E-bike trends, wat mogen we verwachten?
689views

Het aantal elektrische fietsen op de weg blijft stijgen. Niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van de wereld wordt de e-bike steeds populairder. Omdat er een grote vraag is naar e-bikes wordt er ook veel geïnvesteerd in het beter en functioneler maken van deze fietsen.

 

Verdrievoudiging elektrische fietsen

Er zijn veel nieuwe elektrische fietsen en onderdelen voor de e-bike gelanceerd dit jaar. Als we de berichten mogen geloven zal de industrie verdrievoudigen in de komende vijf jaar. Hierdoor zullen we ook meer verschillende e-bikes gaan zien. De elektrische fiets is niet langer het hulpje voor mensen die minder mobiel zijn. Je ziet veel elektrische bakfietsen en elektrische stadsfietsen waarvan je nooit zou raden dat het een e-bike is. De fietsen krijgen steeds betere accu’s waardoor het mogelijk is om langere ritjes aan te vangen die men anders met de auto had gedaan.

 

Steeds meer nieuwe snufjes op e-bikes

Waar de elektrische fiets eerst een opvallende motor en accu had, zijn de elementen nu slim verwerkt in de frame van de fiets. Een e-bike is allang geen futuristisch object meer door de slimme snufjes die zijn toegepast op de fietsen. Elektrische mountainbikes hebben de laatste jaren flinke ontwikkelingen doorgemaakt. Het zijn racemonsters geworden. Er zijn MTB’s die accu’s hebben met een haast monsterlijke capaciteit.

 

Er is niet een sterke trend voor de slimme snufjes. De ene fabrikant ontwikkeld een display waarop je jouw volledige Sportief playlist op kan aflezen, en de ander ontwikkeld een display die je niet kan vinden op de fiets omdat hij in het frame geïntrigeerd is. Men blijft de wereld verrassen met dit soort nieuwe snufjes. Ook zie je steeds meer oplossingen voor diefstalpreventie zoals slimme sloten, bijbehorende apps en GPS-systemen.

 

Een elektrische fiets voordelig kopen?

Wil jij een elektrische fiets kopen? Je doet er goed aan je eerst goed te informeren voor je tot de koop over gaat. Er zijn ontzettend veel e-bikes. Het is belangrijk om te bedenken wat je van een fiets verwacht en hoe je hem gaat gebruiken. Welke fiets past bij jouw behoefte en waar moet je op letten bij de aanschaf van een nieuwe e-bike.

 

Op de site van Amslod kan je amslod elektrische fietsen reviews bekijken. Ook kan je, als je dit wilt, een proefrit aanvragen. Dit doe je heel eenvoudig om op de site van deze fabrikant een datum en tijd in te plannen. Er komt een medewerker van Amslod bij jou aan huis met de fietsen die jij graag wil uitproberen.

 

Wist je dat je bij Amslod tot 40% goedkoper uit bent als je een nieuwe e-bike aanschaft? Dit komt omdat zij direct vanuit de fabriek de fietsen verkopen aan hun klanten. Er zit geen winkel tussen die ook nog iets moet verdienen aan de fiets. Wil je meer informatie over dit product neem dan een kijkje op Trustpilot. Je vindt hier Amslod fietsen product reviews.

Leave a Response