KledingMannenVrouwen

4 MODETRENDS VOOR DE ZOMER VAN 2021

MODETRENDS
785views

De zomertijd nadert snel, dus de afgelopen week hebben vast al velen de kledingkast van winterkleren opgeschoond en nieuwe zomerkleding toegevoegd. In plaats van naar het winkelcentrum te gaan en uit te zoeken wat je leuk vindt, denken velen om dit jaar misschien een beetje meer ‘on trend’ te zijn, en hopelijk vindt je ze ook leuk.

Nadat je het internet hebt afgestruind om te zien wat andere mensen droegen en welke modellen over de catwalk liepen, zie je een paar trends voor de zomer van 2021. De verfijnde Parijse stijl lijkt erg groot en dat geldt ook voor minimalistische vormen en kleuren.

NEEM DE MINDSET VAN EEN MINIMALIST AAN

Wist je dat de gemiddelde persoon maar 20% van zijn garderobe regelmatig draagt? Wat als je elke dag je kast zou openen en alleen dingen zou zien waar je absoluut van houdt, zodat je, wat je ook kiest, je zelfverzekerd, geweldig en ondubbelzinnig jezelf zou voelen? Dat is waar het bij een minimale benadering van mode om draait.

Tips voor een minimalistische kledingkast

Met een minimalistische stijl zouden jij en je kast één hoofddoel moeten hebben: terug naar de basis. Net als een minimalistische kledingkast, kunnen minimalistische stukken voor sommigen de basis zijn, maar voor anderen juist heel erg uitgebreid zijn. Denk aan losse t-shirts, comfortabele jeans, frisse button-ups, dunne jurken en comfortabele puntschoenen.

NEUTRALE TONEN (NUDES & BEIGES)

Neutralen zijn verre van saai, een beige of nude kleurige outfit is heel elegant en oh zo gesofisticeerd. Deze kleuren kunnen de hele basis van je garderobe zijn. Met deze tinten zul je merken dat alles altijd bij elkaar past en je ze keer op keer kunt dragen zonder dat mensen het merken. Een eenvoudige benadering zou zijn om beige te combineren met wit of zwart en wat gouden accessoires te gebruiken om de look af te maken. Een vintage jurk van Smashed Lemon in een beige kleur is bijvoorbeeld een leuke outfit voor de zomermaanden.

DIERENPRINT

Een kleine luipaardprint kan elke oude outfit die extra uitstraling geven die nodig is om de aandacht te trekken. Het is edgy, gewaagd en 100% gegarandeerd om iedereen een boost van vertrouwen te geven. Blutsgeschwister heeft ook vele leuke jurkjes met dierenprints. Laat je innerlijke deze zomer uitkomen met een gedurfde dierenprint!

DUS WAT ALS HET ZOMER IS? ZWART KAN HET JAAR DOOR GEDRAGEN WORDEN

Blijf deze zomer bij het thema minimalisme en blijf bij monochromatische kleuren zoals helemaal zwart of helemaal wit. Een minimale benadering van mode, in tegenstelling tot een minimale esthetiek voor mode, gaat meer over de houding en het denkproces achter dingen dan over je kleurenpalet (of het ontbreken daarvan) of het specifieke aantal items in je kast. Helemaal zwart dragen is weer hip als je er slanker uit wil zien. Het zal altijd flatterend zijn voor elk lichaamstype en het dragen van een zwarte jeans of legging met hakken geeft je altijd de illusie van langere en slankere benen.

 

Leave a Response