Accessoireswonen

Waar moet ik op letten bij het kopen van duo rolgordijnen?

Duo gordijn
751views

Beeld u eens in: u heeft net heerlijk uitgeslapen op de zondagochtend en u wilt na een avondje uit even rustig wakker worden in de woonkamer. U zit zo’n moment niet bepaald te wachten op pottenkijkers, maar tegelijkertijd heeft u ook geen zin om in een volledig donkere kamer te zitten. In dat geval bieden een paar duo rolgordijnen van Raambekleding.com uitkomst. Dit soort gordijnen zorgen ervoor dat u genoeg privacy heeft, maar ook in staat bent om iets van het buitenleven op te vangen. Maar wat zijn nou eigenlijk zaken waar u op moet letten bij de aanschaf van duo rolgordijnen? Om u een eindje op weg te helpen, helpen wij u een handje in deze blog!

Welke onderdelen zijn belangrijk bij de aanschaf van duo rolgordijnen?

Door sommigen wordt een duo rolgordijn ook wel aangeduid als een roljaloezie. Een belangrijk kenmerk van deze jaloezieën is het feit dat het geheel bestaat uit twee onderdelen: een doorzichtig deel en een verduisterend deel. Sommige aanbieders van deze rolgordijnen bieden ook een semi-transparante jaloezie aan, zodat de mate van lichtinval nog ietwat verruimd wordt. Allereerst is het van belang dat u zichzelf afvraagt welke kleur u mooi vindt. Houdt u het bij een veilige kleur als gebroken wit of durft u het aan om een rood gordijn aan te schaffen? Daarna is het van belang om te bepalen of u een op maat gemaakt exemplaar wilt ontvangen of content bent met een kant-en-klare uitvoering. Tot slot is er een verschil in de montage van de verschillende duo rolgordijnen: sommige worden bevestigd door te boren, bij andere volstaat klemmen.

Waar kan ik terecht voor goede duo rolgordijnen?

Een servicegerichte partij waar u terecht kunt voor duo rolgordijnen, is Raamdecoratie.com. De voorbije jaren is dit bedrijf uitgegroeid tot een van ’s lands grootste raambekledingspartijen en dat bleef niet onopgemerkt. Zowel in 2017 als in 2018 kreeg de webshop een FD Gazelle Award uitgereikt voor snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Een echte mijlpaal dus! Bij deze partij kunt u overigens ook terecht voor andere raam bedekkende onderdelen, zoals lamellen, hordeuren en dakramen.

Leave a Response