AccessoiresMannenVrouwen

Originele bedrukte relatiegeschenken

Originele bedrukte relatiegeschenken
778views

Dat relatiegeschenken en promotiemateriaal effect hebben, wist u waarschijnlijk al. U ziet ze overal om u heen, zonder dat u het misschien door heeft. Die fijne pen die u al maanden gebruikt? Gekregen als giveaway op een beurs. Die mooie sporttas waarmee u uw buurman al een tijdje ziet rondlopen? Een bedrukt relatiegeschenk, gekregen van de sportschool. Onbewust komt u vaker in aanraking met bedrukte relatiegeschenken dan u denkt. De truc is om relatiegeschenken te bedrukken met uw logo die eruit springen. Geen bedrukt pennetje, geen bedrukte sleutelhanger, geen bedrukt bureaukalendertje. Nee, u heeft iets nodig dat past bij uw bedrijf. Bij uw visie en missie en bij uw bedrijfscultuur.

In de wereld van giveaways en relatiegeschenken is zoveel mogelijk, dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we hieronder een aantal leuke, maar bovenal unieke, giveaways en relatiegeschenken op een rijtje gezet. Wellicht zit er wat voor u tussen!

Een duurzaam cadeau: de Correctbook

Ligt uw interesse bij duurzame, eco-friendly producten? Kies bijvoorbeeld voor mooie, bedrukte Correctbooks. De Correctbook is een uniek en innovatief concept, dat niet alleen goed is voor het milieu, maar waarmee u ook projecten tegen analfabetisme in ontwikkelingslanden steunt. Een MVO product bij uitstek dus. De Correctbook kunt u gebruiken als ieder ander notitieboek, met één verschil: de gemaakte notities kunt u makkelijk weer uitwissen. Zo kunt u dit notitieboek oneindig lang gebruiken. Ook leuk: uw notities zijn (voorafgaand van het uitwissen) makkelijk te scannen door middel van een speciaal ontwikkelde app. Ook de mogelijkheden van het bedrukken van de Correctbooks zijn eindeloos. De boekjes zijn namelijk all over in full color te bedrukken, waardoor u uw geheel eigen ontwerp kunt aanleveren.Correctbook

Een luxe geschenk: de Bobby rugzak

Misschien heeft u er wel vaker van gehoord: de Bobby anti-diefstal rugzakken. Ze zijn in vele soorten en maten beschikbaar, maar hebben allemaal één ding gemeen. Ze zijn allen bestand tegen diefstal. Door het gebruik van snijbestendig materiaal en verborgen ritssluiting wordt het bijna onmogelijk voor grijpgrage handjes om uw spullen stelen. Daarnaast hebben de rugzakken handige functies zoals een USB poort om uw apparaten op te laden, reflecterende strips, een bagageriem en handige vakken voor bijvoorbeeld laptops en tablets. De rugzakken zijn mooi te bedrukken door middel van digitale transfers.

Een leuke giveaway: full color bedrukte sokken

Bij het woord relatiegeschenken of giveaway denkt u misschien niet meteen aan sokken. Toch zijn het ideale giveaways. De sokken kunnen all over full color bedrukt worden, u kunt dus geheel uw eigen ontwerp aanleveren. Laat uw fantasie de vrije loop en creëer het perfecte design welke aansluit bij uw bedrijf. De afgelopen jaren is de ‘gekke sokken’ trend gegroeid. Speel hierin slim op in door uw eigen sokken te ontwerpen, inclusief logo van uw bedrijf of organisatie natuurlijk. Deel ze uit op de beurs, bij klanten, aan werknemers, aan familie en vrienden. Reclame maken was nog nooit zo leuk!

Unieke cadeaus voor een uniek bedrijf

Uw bedrijf of organisatie is uniek. Er bestaat geen ander bedrijf met dezelfde visie, hetzelfde verdienmodel of dezelfde mensen. Daarom verdient uw bedrijf ook uniek promotiemateriaal. Bedenk wat uw doel is van het inzetten van promotiemateriaal of het weggeven van mooie relatiegeschenken. Wat is uw doelgroep, wat wilt u ermee bereiken? Zet dit op papier en begin met brainstormen. Wilt u duurzame gifts? Luxe eindejaarsgeschenken? Leuke weggevertjes op de beurs? Hopelijk hebben wij u op ideeën kunnen brengen. Mocht u er niet uitkomen, neem dan een kijkje op BudgetGift.nl. Wij hebben een groot assortiment te bedrukken relatiegeschenken en giveaways. We denken graag met u mee en helpen u aan leuke, originele cadeaus. Onze webshop is 24/7 voor u geopend. U kunt ons tevens bereiken op werkdagen tussen 8.30u en 17.30u op +31 570 544470, via onze chat of op info@budgetgift.nl.

Leave a Response