AccessoiresVrouwen

Tijd over in de lockdown? Ga aan de slag met je eigen manicure set!

eigen manicure set!
998views

We leven in een bijzondere tijd. Thuiswerken wordt nog altijd aangeraden, op vakantie gaan kan alleen onder bepaalde voorwaarden en leuke festivals zijn er momenteel niet. Er is dus veel tijd over om andere leuke dingen te gaan doen, zou je denken. Één van de dingen die je ook niet (of onder bepaalde voorwaarden) kunt doen, is het bezoeken van een nagelsalon. Even tijd voor jezelf en jezelf lekker laten verwennen. Maar wist jij dat je dat ook eenvoudig zelf kunt doen? Met een manicure set voor thuis heb jij alles in huis om zelf aan de gang te gaan met je eigen nagels. Leuk, voordelig en bovendien erg trendy! Het is niet voor niets dat steeds meer mensen deze sets voor thuis gaan gebruiken. Wij vertellen je er dan ook graag meer over.

Zelf nagels zetten

Met gellak kun je de mooiste nagels laten opzetten door een nagelspecialist. Veel mensen denken dat zij dit zelf niet kunnen en daarom altijd naar een salon moeten gaan, maar niets is minder waar. Met een manicure set voor thuis heb je een pakket in huis waar professionals ook mee werken en waar je dus zelf de mooiste nagels kunt maken. Een pakket waar alles in zit om thuis mee aan de slag te gaan. Dat houdt in dat je voorzien bent van de gellak, een UV/LED hardingslamp en verschillende accessoires om de gellak zo lang mogelijk te behouden.

Oefening baart kunst

WIe denkt dat het voor iemand zonder opleiding onmogelijk is om deze gellak nagels te zetten bij jezelf, heeft het mis. Oefening baart kunst, en dat geldt ook hierbij. Je zal merken dat je er steeds handiger in wordt, en dat je bij jezelf prachtige nagels kunt zetten. Je zult stralen van top tot teen, want de gellak sets zijn zowel voor je handen als voor je voeten te gebruiken.

Nagels en fashion

Ben jij helemaal wild van alles wat met mode en fashion te maken heeft, en volg jij maar al te graag de laatste trends op het gebied van kleding? Dan zijn de mooie gellak nagels een mooie aanvulling hierop. Je kunt namelijk zelf aan de slag met verschillende kleurencombinaties, om de nagels op die manier helemaal af te stemmen op de kleuren van jouw outfit. Wil je een paar dagen later een andere kleur outfit aan en daarbij matchende nagels hebben? Geen probleem, het verwijderen van de gellak is namelijk net zo eenvoudig als het aanbrengen ervan. Na het schoonmaken van je nagels kun je eenvoudig weer door met het zetten van je nieuwe kleuren!

Professionele set

Wat zullen anderen jaloers op je zijn. Zulke mooie nagels en dan ook nog eens helemaal zelf geregeld. Geen lange wachttijden meer bij de nagelsalon en bovendien een mooie besparing die je kunt realiseren. Een van de aanbieders van een professionele set van gellak is Yingercosmetics. Zij bieden verschillende sets aan waar jij direct mee aan de slag kan. Deze sets bevatten niet alleen de primer, coating en UV/LED hardingslamp, maar ook een luxe bewaardoos. Afhankelijk van de set die je kiest krijg je er vijf of zeven verschillende kleuren bij geleverd. Genoeg keuze dus!

Dus ben jij in deze vervelende coronatijd op zoek naar een leuke bezigheid om mee bezig te zijn, en ben je daarnaast helemaal gek op de laatste trends op het gebied van fashion en lifestyle? Dan is dit écht iets voor jou om te proberen. Je zult merken hoe makkelijk het is, en hoe je zelf de mooiste kleurencombinaties kunt maken. Veel plezier!

Leave a Response