KledingMannenVrouwen

Met deze vijf tips is kleding passen een makkie 

Met deze vijf tips is kleding passen een makkie
787views

Kleding passen. Het is niet altijd leuk. Iedereen kent het wel, gehannes in een bloedheet pashokje of onflatteuze licht waardoor je schrikt van je eigen spiegelbeeld. Door onderstaande tips op te volgen wordt kleding passen een feest.

1. Neem verschillende maten mee

Niets is zo vervelend als een broek of shirt aan te trekken wat meteen niet past. Twijfel je over je maat neem dan meteen meerdere maten mee. Zo voorkom je dat je iemand moet vragen om een andere maat op te halen of dat je met je sokken door de hele winkel heenloopt. Sowieso is het niet handig om je rugtas heren of luiertas onbewaakt achter te laten.

2. Ga niet tijdens de spitsuren naar de winkel 

Kleding passen terwijl het heel erg druk is in de winkel is niet fijn. Staat er een lange rij dan wil je het liefst meteen naar buiten met je rugtas. Dit probleem kan je voorkomen door op rustige tijden te gaan winkel. Rustige tijden zijn tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Of kom na 16.00 uur.

3. Trek kleding aan die je makkelijk uittrekt

Ben je op zoek naar een nieuwe spijkerbroek? Trek dan een broek aan die je snel uitkrijgt. Dus geen broek met allemaal lastige knoopjes. Ben je van plan om een leuk shirtje te scoren doe dan een neutrale kleur broek aan zodat je meteen weet of het bij de rest van je outfit past.

4. Weet welke maat je nodig hebt 

Het is handig om van te voren te weten welke maat je nodig hebt. Bij het uitzoeken van nieuwe kleding kan je dan direct de juiste maat pakken. Ook als je online gaat winkelen scheelt dat heel wat retourpakketjes. Bij twijfel niet kopen, want grote kans dat je de kleding nooit gaat dragen.

5. Bedenk van te voren wat je wilt kopen

Wanneer kleding passen niet jouw ding is bedenk dan van te voren wat je nodig hebt. Op die manier kan je gericht zoeken. Zoek je bijvoorbeeld nieuwe schoenen dan hoef je in principe niet naar kledingwinkels. Er is wel een valkuil bij deze tip. Heb je precies in gedachten wat je wilt dan kan het lastig zijn om het daadwerkelijk te vinden. Wees daarom wel bereid om concessies te doen. Doe je dat niet dan heb je grote kans dat je met niks thuiskomt.

Leave a Response