KledingMannenSchoenen

Verplaats je eens in iemand anders zijn schoenen!


1.25Kviews

De zomer staat voor de deur en het wordt toch wel eens tijd voor de winterschoenen om weer de kast in te gaan voor een half jaar. Met de warme temperaturen die eraan komen is het tijd voor luchtigere schoenen en lichte kleuren. Maar wat is dit jaar in de mode? Lees in dit blog alles over de schoenen en schoenentrends van dit seizoen en ga voorbereid op pad. Loop jij er dit jaar ook zo modieus bij?

Vrouwen

Je ziet het al steeds meer verschijnen en het lijkt erop dat het een heuse trend gaat zijn dit jaar; ‘strap-sandalen’ en ‘strap-slippers’. Dat zijn sandalen met één of meerdere grote banden over de voeten. Deze sandalen en slippers komen in allerlei varianten. Van effen kleuren tot slangenprint, het kan niet gek genoeg. Geen fan van sandalen en slippers? Geen probleem! De sneaker is ook weer helemaal in dit jaar. De trend van gekke printjes en kleuren lijkt hier ook in terug te komen. Je kunt kiezen uit de meest simpele kleuren tot de hele dierentuin op een paar schoenen. Als laatste zijn er ook nog opties voor de chique outfits, namelijk: hakken met vierkante neuzen. De klassieke puntneus is zó 2018.

Verplaats je eens in iemand anders zijn schoenen!

Mannen

De mannen houden het dit jaar iets meer basic. De sneaker is, zoals de afgelopen jaren, nog altijd erg modieus. Dit jaar komt daar geen verandering in. Sterker nog, hoe groter de sneaker hoe beter. Dit jaar is de trend voor mannen grote sneakers en opvallende printjes. Schoenen moeten meer in de spotlight komen te staan bij de zomeroutfits en dat gaat op deze manier bereikt worden. Daarnaast is er voor de mannen natuurlijk ook een chic alternatief, namelijk de mocassin. Een mocassin is eigenlijk een chique slipper. Het zijn hele simpele instappers, die je deze zomer erg veel zal tegenkomen.mannen schoenen

Merken

Merken om in de gaten te houden dit jaar zijn onder andere Fitflop en Timberland. Fitflop is in een aantal jaar tijd uitgegroeid tot marktleider op het gebied van extra comfortabele slippers en sandalen. Het merk maakt zolen die zo lekker lopen, dat je na het dragen ervan niet meer zonder kan. Timberland richt zich helemaal op sneakers. Deze zomer heeft het topmerk een erg leuke collectie met verschillende modellen. Het voordeel van Timberland is dat zij extreem goede kwaliteit bieden en dat is terug te zien in elk paar. Met deze merken zit je dus sowieso goed!

Leave a Response