KledingMannenVrouwen

Hoe ga jij met carnaval?

Hoe ga jij met carnaval?
1.41Kviews

Alaaf!! Nog heel even en de belangrijkste tijd voor het zuiden van ons land is weer aangebroken: Carnaval! Waar de één er een gruwelijke hekel aan heeft en het  beschouwt als een groot zuipfestijn, telt de ander al de dagen af. Val jij onder de categorie ‘ik haal mijn verkleedkleren alvast van zolder?’ Dan ben je wellicht geïnteresseerd in de verkleedkleren trends van 2019. Je wilt immers niet als de zoveelste politieagent of verpleegster de straat op. Hoe te gaan met carnaval? Maak gebruik van de volgende originele tips!

Niets is te gek!

Met carnaval mag werkelijk alles! Je hoeft je niet te houden aan de standaard kostuums. Je kunt ook zelf met geheel nieuwe ideeën komen. Laat je creativiteit de vrije loop! Trek bijvoorbeeld een afzichtelijke pyjama met bijpassende sloffen aan en ga de straat op. Niemand zou vreemd opkijken en je bent geen cent extra kwijt. Carnaval staat voor feesten, jezelf even van een andere kant laten zien. Het maakt dan ook niks uit hoe je verkleed gaat, als je maar iets leuks bedenkt!

Stem kostuums op elkaar af

Wellicht ga je met een grote groep vrienden of familie de straten op. Hoe leuk is het dan om de kostuums op elkaar af te stemmen? Ga bijvoorbeeld met je partner als ‘the beauty and the nerd’ of ga als de zeven dwergen en laat één van je vrienden (het liefst een mannelijke voor een hilarisch effect) zich als sneeuwwitje verkleden. Succes gegarandeerd!

Stem kostuums op elkaar af carnaval

 

Flirten

Ben je single? Dan is carnaval het ultieme moment om een leuke man aan de haak te slaan. Gebruik een goede openingszin, kies een leuke outfit en flirt met het gebruik van lichaamstaal. Extra tip: met een beetje alcohol wordt je wat losser en vrolijker! Als je van plan bent om heerlijk te flirten dit jaar, is het verstandig om je outfit hierop aan te passen. Ga niet in een berenonesie, maar trek een verleidelijk pakje uit de kast. Wie weet sla jij de liefde van je leven wel aan de haak en vier je carnaval volgend jaar met z’n tweeën.

Daag je vrienden uit

Feesten is altijd leuker met een heel stel. Zeker als het om carnaval gaat. Wellicht ga je ieder jaar met dezelfde groep vrienden op pad, maar wil je het dit jaar toch wat anders aanpakken. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de outfits perfect op elkaar af te stemmen. Maar je kunt het ook nog een stukje spannender maken. Daag je vrienden uit tot een ‘Dare’ wedstrijd. Verzin de gekste kostuums en schrijf deze op een papiertje. Nummer ze vervolgens en gebruik een dobbelsteen om het lot van je vrienden te bepalen. Uiteraard doe je zelf ook mee. Wie gaat er dit jaar als Mega Mindy, een leuke stewardess of knappe piloot? De dobbelsteen bepaalt jullie lot. Durf jij dit aan?

piloot

Boerenoutfit

Boer zoekt vrouw is misschien wel de populairste televisieprogramma van dit moment. Een boer(in)outfit is dan ook snel geregeld. Maak een paar vlechten in je haren, doe klompen (of Crocs) aan en stamp met een overall aan in het rond.

Nobody is perfect but your outfit can be? …… Grandioos!!!

Leave a Response