AccessoiresKledingVrouwen

Fashion relatiegeschenken

384views

Het gebruik van relatiegeschenken heeft een positief effect op jouw merkbekendheid. Als je kiest voor een relatiegeschenk met jouw logo erop, wordt dit vaak gezien als goede reclame van jouw bedrijf. Als je kiest voor het juiste relatiegeschenk en de klant ook daadwerkelijk dat geschenk gebruikt, dan wordt het blootgesteld aan anderen en komen zij in aanmerking met jouw bedrijf. Houdt jouw klant bijvoorbeeld van fashion? Kies dan een fashion gerelateerd cadeau zodat dit bijvoorbeeld wordt gedragen naar een festival en het logo gezien wordt door andere. Meer informatie ontvangen over de relatiegeschenken? Bezoek de website van Maxilia.

De mutsen van Maxilia

Naast de mutsen en petten kan je ook andere producten krijgen bij Maxilia die je kan bedrukken met jouw logo. Denk hierbij aan drinkwaren zoals bidons en doppers, maar ook verschillende kantoorartikelen. Het voordeel van mutsen en petten is dat je dit dus ook in je vrije tijd kan gebruiken. De kantoorartikelen zijn weer handig voor wanneer je een klant moet ontvangen op kantoor. Het staat wel professioneel als je een pen of notitieblok hebt met het logo van jouw bedrijf. De mutsen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren zodat je het bij verschillende outfits kan dragen.

Fashion relatiegeschenken

Meer weten over Maxilia

Wanneer je een mooi relatiegeschenk hebt uitgekozen, passend bij jouw klanten, kun je overgaan tot het bestellen. Daarbij kun je jouw logo meesturen, maar dit moet wel als vectorbestand. Heb je dit niet? De specialisten van Maxilia kunnen het bestand dan wel voor je omzetten naar een vector bestand. De aangegeven leverdatum wordt ook nagestreefd, dus je weet precies wanneer je jouw relatiegeschenken kunt verwachten. De mutsen worden vervolgens gedrukt met zeefdruk. Dit is een speciale techniek voor acryl, polyester en katoen.

Vragen over de bedrukte mutsen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het bedrukken van de relatiegeschenken? Neem gerust even contact op met de klantenservice. Zij kunnen je hier meer uitleg over geven. Na bestelling ontvang je eerst een drukvoorbeeld en na goedkeuring kunnen zij beginnen met drukken. Hierdoor kun je eventuele fouten nog aangeven en ben je er zeker van dat jouw relatiegeschenk naar wens is.

Leave a Response