Accessoireswonen

De platenspeler anno nu

De platenspeler anno nu
379views

We nemen je even mee terug in de tijd. Naar het jaar 1886 om precies te zijn. In dit jaar kwam de platenspeler op de markt. Een enorme hit in iedere huiskamer, want menigeen genoot van platen van topartiesten van de platenspeler. Tegenwoordig zien we steeds vaker weer een platenspeler in woonkamers. Echter hebben ze wel een upgrade gekregen. Wij lichten daarom de platenspeler anno nu uit.

Ingebouwde speakers

De hedendaagse platenspeler heeft een ingebouwde speaker. Hierdoor hoef je niet meer een speaker aan te sluiten en kun je rechtstreeks genieten van jouw favoriete nummers.

Bluetooth

Speel gemakkelijk jouw muziek af via Spotify of Apple Music door de app te koppelen via Bluetooth aan jouw platenspeler. Zo hoef je niet altijd dus platen te gebruiken en kun je meteen de nieuwste nummers afspelen.Bluetooth platenspeler

RCA lijnuitgang

Een RCA lijnuitgang is uitermate geschikt voor het afspelen van muziek in een grote ruimte. De RCA lijnuitgang zorgt er namelijk voor dat de platenspeler verbonden wordt met een geluidsinstallatie.

CD-speler

Vinylplaten en CD’s worden steeds minder gebruikt. Heb je toch nog thuis een CD? Dan zijn er ook veel CD’s die je kunt afspelen op een platenspeler.

USB mp3 speler

Een andere optie om muziek mee af te spelen op een platenspeler? Er zijn platenspelers met een USB mp3 speler. Zet jouw favoriete nummers op de USB stick en speel deze af door de USB stick in de juiste poort te plaatsen.

Meer weten over platenspelers kopen?

Heb je ook interesse in het kopen van een platenspeler? Wij staan je graag te woord en helpen je verder bij het maken van een goede beslissing. Hierdoor koop je een platenspeler waar je voor een lange tijd plezier van beleeft.

Leave a Response