AccessoiresVrouwen

Wat zijn de meest favoriete gelnagellak kleuren van 2020?

favoriete gelnagellak kleuren van 2020
310views

Zoals ieder seizoen haar eigen trends met zich meebrengt, brengt een nieuw seizoen ook nieuwe, favoriete kleuren met zich mee. Waar we in voorgaande jaren met name felle gelnagellak kleuren insloegen, die we vervolgens tentoon stelden door ze te laken in allerlei printjes, blijven we dit jaar aan de rustige kant. Dit zijn de meest favoriete gelnagellak kleuren van 2020.

Wat is gel nagellak?

Gel nagellak bestaat uit een combinatie van UV Gel en normale nagellak. Door middel van verschillende lagen bedek je je nagels met de lak, waarna iedere laag moet uitharden voordat je de volgende aanbrengt. Uiteindelijk vormen de lagen een geheel waardoor de nagels niet alleen sterker worden, maar de kleur tevens langer mooi blijft. Om de kwaliteit van de gel nagellak goed te behouden, wordt een gellak lamp aangeraden. Ben je de gel nagellak zat, dan verwijder je deze eenvoudig door middel van een gellak remover.

removerFrench manicure in een nieuw jasje

De french manicure, zoals we die tot nu toe regelmatig voorbij zagen komen, maakt ook deze zomer weer een terugkeer. Nog altijd is de french manicure een geliefd alternatief onder de nagellak liefhebbers, waarbij nu ook diverse alternatieven mogelijk zijn. Hoewel we het eerder simpel en minimalistisch hielden, geven we de french manicure dit jaar een leuke touch. Zo zien we de french manicure voorbij komen met een roze randje in plaats van een witte, maar komen we hem ook andersom tegen, waarbij het gehele nageloppervlak roze is, en het topje van de nagel enkel niet. Roze is een van de vele, geliefde kleuren dit jaar, waarbij met name de zachte variant van de kleur roze regelmatig aan bod komt.

Tie-dye op de nagels

Waar tie-dye al een hele trend op zich is wanneer we het over kleding hebben, is tie-dye nu ook een trend binnen de nagelwereld. Waar we er wat kleding betreft vooral van houden om de tie-dye te creëren met, wederom, de meest opvallende kleuren, houden we ons bij de tie-dye nagels een beetje in. Enkel lichte pastelkleurtjes komen bij de tie-dye op de nagels aan bod, waardoor er een speels effect ontstaat tussen het minimalistische, en het toch ook speelse van de trends deze zomer.

Bloemetjes en smiley’s

Ook de nail-art a la 2008 zien we dit jaar weer gestaag terugkomen. Niet alleen hartjes en zonnetjes, maar ook bloemetjes en smiley’s zijn weer geliefd.

Leave a Response