KledingVrouwen

Verbetertips voor in de slaapkamer

Verbetertips voor in de slaapkamer
913views

Hoe erg we het ook proberen, na een bepaalde periode sluipt het er vaak toch in: sleur. Dat is niet gek, maar wel erg jammer. In deze blog delen we daarom 5 belangrijke tops om het seksleven weer een boost te geven. Tijd voor actie!

1.    Voorkom routine

Routine is gewoon saai. Of we nu praten over het werk, je huishouden of jullie seksleven: zodra sleur erin sluipt is het over met de pret. Wanneer jij van tevoren al weet waar en wanneer die vrijpartij gaat gebeuren, dan is dit waarschijnlijk niet erg spannend. Tijd om de routine te doorbreken. Dit doe je door eens een andere plek, tijdstip of iets anders spannends te proberen.

2.    Voel je aantrekkelijk

Uit onderzoek is gebleken dat de mate waarin iemand zichzelf aantrekkelijk vindt, direct verband houdt met de mate waarin hij/zij kan genieten van seks. Blijf daarom aandacht besteden aan je uiterlijk. Scheer die benen, ook als het buiten koud is. Slaap niet in een oud t-shirt en draag die sexy lingerie. Niet alleen zal je partner dit waarderen, je zal jezelf ook aantrekkelijker voelen.

3.    Speeltjes in de slaapkamer

De routine kan ook doorbroken worden door seksspeeltjes. Hiermee beleef je weer een totaal andere sekspartij. Seksspeeltjes kunnen een hele nieuwe dimensie toevoegen aan jullie seksleven. Daarnaast doorbreekt het ook een barrière tussen jou en je partner. Zodra je een webshop als Bedfun.nl opent zie je een heel groot aanbod aan seksspeeltjes. Hierdoor moet je wel praten met je partner over wat je wilt kopen en waarom.

4.    Zet zelf de eerste stap

Vaak zijn we geneigd om naar een ander te wijzen als de relatie niet meer is zoals in het begin. Wat we vaak vergeten is dat we zelf ook niet meer zo romantisch, leuk of verleidelijk zijn als eerst. Het is goed om je hier bewust van te zijn en ook zelf de eerste stap te zetten. Aan de slag dus!

5.    Blijf communiceren

Zorg ervoor dat jullie blijven communiceren. Je partner weet natuurlijk niet wat jij lekker en prettig vindt totdat jij het aangeeft. Hierbij kan jij je partner niet goed bevredigen als hij of zij niet laat weten wat zijn of haar voorkeuren zijn. Klinkt als een open deur, maar goed communiceren is soms erg moeilijk. Ze zeggen wel eens dat communicatie de sleutel is tot een succesvolle relatie. Dit betekent dat het ook de sleutel is tot een goed seksleven!

Leave a Response