AccessoiresVrouwen

tips voor vrouwen

Masturbatie
1.14Kviews

Masturbatie is helaas nog steeds een taboe. Veel vrouwen schamen zich voor het feit dat ze masturberen en maar liefst 55 procent van de vrouwen praat er liever helemaal niet over. Terwijl masturberen iets is waar jij je eigenlijk helemaal niet voor hoeft te schamen. Bijna iedereen doet het en daarbij is het ook nog eens heel gezond. In deze blog lees je 5 masturbatietips om bij weg te dromen!

1.     Gebruik verschillende standjes

Waarschijnlijk lig jij ook vaak op je rug tijdens het masturberen. Net als bij seks met een partner geeft een ander standje echter een heel nieuwe dimensie aan je masturbatie. Ga bijvoorbeeld eens op je knieën liggen, met je billen omhoog, of lig op je buik tijdens je soloseks. Omdat de stimulatie met je vingers of een seksspeeltje net vanuit een andere richting gebeurt, ervaar je ook je orgasme heel anders.

2.     Maak gebruik van seksspeeltjes

Eigenlijk horen ze thuis in elk nachtkastje: een voorraad seksspeeltjes. Met een fijne sekstoy maak je jouw seksleven een stuk spannender, zowel in een sekssessie met jezelf of met een partner. Er zijn diverse speeltjes die je clitoris of G-spot extra stimuleren, bijvoorbeeld de G-Spot vibrator. En wanneer je een vibrator of dildo gebruikt, kun je je helemaal overgeven aan jouw fantasieën.

3.     Vergeet glijmiddel niet

Het gebruik van een glijmiddel voorkomt overgevoeligheid bij stimulatie wanneer je clitoris nog niet vochtig is. Voor ons vrouwen duurt het namelijk vaak iets langer tot ons lichaam reageert op aanrakingen. Met een glijmiddel is je masturbatie prettig vanaf het eerste moment. Je kunt soepele bewegingen maken rond je clitoris, die je al snel in hogere sferen brengen.

4.     Fantaseer erop los

Je eigen verbeelding geeft je extra plezier tijdens het masturberen. Er komen steeds meer pornofilmpjes voor vrouwen op de markt. Ook een verhaal of een ondeugende fantasie kan jou aardig op weg helpen. Je zult zien dat zo’n stukje tekst, filmpje of spannende fantasie je ‘over the edge’ kan brengen. Beperk jezelf niet omdat je denkt dat jouw fantasie te kinky is. Want hoe meer je je fantasie vrijlaat, hoe intenser je kunt genieten van jouw seks met jezelf!

5.     Masturbeer vaker

Te vaak plezier met jezelf bestaat niet. Masturbeer dus lekker vaak. Je versterkt daarmee ook nog eens je bekkenbodemspieren. Je zorgt voor een betere doorbloeding van je onderbuik en na een sessie soloseks slaap je tenslotte als een prinses!

Leave a Response