AccessoiresVrouwen

Assieraden met dieren als thema.

Assieraden dieren thema - botje
246views

Een persoonlijke vorm van asbestemming – in het geval van het overlijden van een dierbaar huisdier – zoals bijvoorbeeld het dragen van een assieraad wordt steeds populairder. Natuurlijk kunt u ieder assieraad gebruiken voor uw overleden huisdier, maar er is een ruim assortiment aan assieraden met ‘dieren thema’. Hier vertel ik u graag iets meer over!

Waarom een assieraad?

Een assieraad is een ideale optie in het geval u de behoefte heeft aan een intieme & persoonlijke herinnering aan uw trouwe huisdier, en de herinneringen – zowel letterlijk als figuurlijk – altijd bij u wilt dragen, overal waar u gaat. De keuze op het gebied van soorten assieraden is daarnaast ook groot, naast de welbekende ashanger zijn er tegenwoordig ook subtiele asbedels, asringen en asarmbanden te verkrijgen. Binnen het dieren thema zijn de ashangers het meest populair en hier zult u ook de meeste ‘dieren thema assieraden’ terug vinden.

Een assieraad met dierenthema, of juist niet?

Bij het selecteren van een assieraad dat perfect past – zowel bij uw smaak als bij de herinnering aan uw dierbare overleden huisdier – kunt u in principe kiezen uit alle assieraden. Een primaire keuze op het gebied van een juist assieraad voor u is wilt u direct ‘de link leggen’ met het thema dieren? Wilt u inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op onze website, u vindt een uitgebreide collectie assieraden online bij UitvaartUniq.nl, van diverse materialen en natuurlijk in diverse stijlen, thema’s en ook prijsniveaus.

Populaire dieren thema’s.

Er zijn diverse dieren thema assieraden waarbij het direct duidelijk is dat het om een huisdier gaat. In het geval van een overleden hond is een ashanger in de vorm van een hondje, of juist een ‘kluif (bot)’ vorm erg populair. En natuurlijk is de welbekende ‘pootafdruk vorm’ een populair thema. Naast de toepasbaarheid voor zowel een poes, een kat en een hond, is dit een mooie vorm die op diverse manieren toe te passen is binnen het ontwerp van assieraden. Naast de bekende ashanger volledig in de vorm van een pootafdruk, zijn er ook prachtige ashangers met de ‘pootafdruk vorm’ als onderdeel van de versiering; Bijvoorbeeld een asbusje, hartje-, of ster ashanger versierd met kleine pootafdrukjes.

Dierenurnen.

In 1 lijn met assieraden kunt u voor het bewaren van de as van uw geliefde huisdier ook kiezen voor een ruime collectie urnen. Uiteraard vindt u bij UitvaartUniq.nl ook een ruime collectie urnen met het thema dieren. Hier is zelfs een aparte dierenurnen categorie voor uitgewerkt, met echt voor ieder wat wils. Neem gerust een kijkje op onze webshop, met meer dan 1500 urnen en 500 assieraden vindt u bij ons de meest uitgebreide online uitvaart collectie.

Assieraden dieren thema - hondenurn

Leave a Response