AccessoiresMannenVrouwen

AirPod-hoesje kopen? Hier moet je op letten!

AirPod-hoesje kopen? Hier moet je op letten
1.08Kviews

Ben je de trotse eigenaar van AirPods? Dan weet je waarschijnlijk maar al te goed dat dit enorm veel voordelen oplevert. Eindelijk geen snoertjes meer die gemakkelijk in de knoop raken, maar een handig stel draadloze oortjes. Ideaal als je gaat sporten of gewoon van je favoriete muziek in huis wil genieten. Toch vragen je AirPods wel om de nodige bescherming. Gelukkig zijn er verschillende hoesjes verkrijgbaar om je oplaaddoosje van de nodige bescherming te voorzien. Maar waar let je op bij de aanschaf van een nieuw Airpod hoesje?

Een stijl die bij jou past

Door de toenemende populariteit van AirPods zien we ook een enorme groei aan handige en stijlvolle hoesjes. Doe daarom gerust online inspiratie op. Hier vind je immers hoesjes in alle soorten en maten. Kies je voor een stijlvol of grappig hoesje? Of is enkel functionaliteit voldoende? Bepaal zelf de stijl die bij jou past. Keuze genoeg!

Een stijl die bij jou past

Prijsklasse

Er zijn online talloze verschillende hoesjes voor AirPods te vinden. Van goedkope merkloze hoesjes tot hoesjes van bekende merken. Jij bepaalt zelf hoe duur je het maakt. Bedenk daarom vooraf hoeveel geld je maximaal aan je hoesje kwijt wilt zijn. Bedenk wel dat er naast een prijsverschil ook een kwaliteitsverschil kan ontstaan.

Wist je dat er speciale cases verkrijgbaar zijn waarbij je het hoesje niet eens meer hoeft te verwijderen voordat je deze wilt opladen? Dit is de perfecte optie als je jouw oplaaddoosje continu van de perfecte bescherming wil voorzien.

Vind je het vooral belangrijk dat een hoesje er leuk uitziet? Kies dan bij voorkeur voor een wat goedkoper hoesje. Zo kan je regelmatig van stijl veranderen, waardoor je iedere keer weer van een leuke eyecatcher geniet. Kies bijvoorbeeld voor hoesje met ‘lente vibes’ tijdens het voorjaar of een grappig hoesje tijdens Halloween. Zo beschik je voor ieder moment over het juiste hoesje. Leuk om niet alleen je oplaaddoosje mee te beschermen, maar ook als leuke eyecatcher aan je tas, broek of sleutelbos.

Hoesjes met een karabijnhaak

Ben jij je oplaaddoosje ook altijd kwijt als je hem nodig hebt? En ben je dan weer heel wat uren kwijt om deze te zoeken? Zonde! Gelukkig bestaat er een eenvoudige oplossing om je oplaaddoosje bij de hand te houden: de speciale hoesjes met karabijnhaak. Zo kun je het hoesje eenvoudig aan je broek, tas of sleutelbos klikken.

Kies bij voorkeur voor een hoesje met een neutrale of stijlvolle uitstraling, zodat je hier zonder problemen mee gezien kunt worden. Denk bijvoorbeeld aan kunstleer, een leuk motiefje of de tijdloze uitstraling van een zwart of wit hoesje.

Eyecatcher aan je sleutelbos

Vind je jouw sleutelbos ook altijd maar een saaie uitstraling hebben? Dan is een AirPod hoesje met klem de ideale toevoeging. Zo pimp je je sleutelbos niet alleen direct op, maar je kunt je oplaaddoosje ook nog eens gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Zo loop je eigenlijk nooit meer het risico dat je je sleutelbos of oplaaddoosje kwijtraakt. Bovendien zijn er tegenwoordig zulke schattige hoesjes verkrijgbaar, dat je alleen voor het hoesje al een stel AirPods zou willen aanschaffen.

Leave a Response