MannenVrouwenwonen

Een gezellige veranda deze herfst? Bekijk onze tips!

gezellige veranda deze herfst
287views

De tuin moet gezellig zijn voor ieder seizoen van het jaar, want het buitenleven is een heerlijk iets! Uiteraard is het tijdens de herfst en winter niet zo vanzelfsprekend om in de tuin te ploffen. Je moet er iets voor doen om het er aangenaam te maken. Je wil beschut zitten tegen de regen en wind én je moet er warmpjes bijzitten. Een goed ingerichte veranda is hiervoor de perfecte oplossing. Maar wat kun allemaal doen om het hier aangenaam te maken? Lees verder en laat je inspireren!

Breng een fijne ambiance aan in de veranda

Het wordt vroeg donker en de avonden worden frisser. In deze tijd van het jaar is het daarom extra fijn om een knus gevoel te creëren onder de veranda. Deze knusheid is makkelijker te realiseren dan je denkt! Dit kun je allemaal doen om het er gezellig te maken:

  • Leg warme kleedjes neer waar je onder kunt zitten als het kouder wordt
  • Voorzie de ruimte van gekleurde of witte sfeerlampjes die je op kunt hangen
  • Er is niks knusser dan kaarslicht, dus zet een mooi plateau met kaarsen neer
  • Voor de echte koukleumen: investeer in een terrasverwarmer of terrashaard!

Maak je veranda winddicht

In de zomer is het heerlijk als de ruimte onder de veranda door kan luchten, zodat warme lucht niet blijft hangen. Dan ben je blij met ieder briesje dat je op kunt vangen. Maar tijdens de herfst en winter zit je liever droog en beschut. Om optimaal te genieten van je overkapping raden we daarom aan deze te voorzien van glazen schuifwanden. Zo zit je altijd droog, maar kun je toch nog genieten van het zicht op de tuin!

Een buitenkeuken onder de veranda?

Dit is een echte luxe en voornamelijk een perfect idee wanneer je genoeg ruimte hebt: een buitenkeuken onder je veranda. Een buitenkeuken klinkt als iets heel groots, maar je kunt het ook klein houden. Op een barbecue kun je tegenwoordig iedere maaltijd klaarmaken die je maar wilt, dus heb je een mooie barbecue die je daar kunt plaatsen? Dan heb je je eigen buitenkeukentje al! Dit maakt het gezellig om ‘s avonds te dineren met vrienden of familie, in de buitenlucht en bovenal: heerlijk knus.

Fonteyn is de grootste Outdoor Living Mall van Europa waar je alles, maar dan ook alles kunt vinden voor jouw woning of tuin! Ga langs in de showroom of shop direct online.

Leave a Response