KledingVrouwen

Motorbabes opgelet: tips bij de aanschaf van een aantrekkelijke motoroutfit

Motorbabes opgelet
503views

Het is de afgelopen jaren steeds meer gewoon geworden dat ook vrouwen op een krachtige tweewieler rijden. Er zijn zelfs vrouwen die inmiddels de kneepjes in het vak hebben geleerd en zelf sleutelen om bijvoorbeeld een Caferacer in elkaar te ‘knutselen’. Met de geweldige onderdelen van Motogadget weten zij de prachtigste racebeesten te fabriceren. Met een klein beetje hulp van de monteur natuurlijk. Maar bij een prachtige motor hoort natuurlijk ook de beste motoroutfit. En dat is ook precies hetgeen wat veel fashionista’s lastig vinden. Want waar let je op?

Hoewel motorrijden zeker ook voor vrouwen een leuke hobby is, betekent dit niet dat het altijd even gemakkelijk is om je in een voormalig mannenwereldje te bevinden. Dit is dan ook (helaas) nog steeds te merken. En zeker op het gebied van motoroutfits. Er is maar weinig keus voor vrouwen. Gelukkig zijn er nog genoeg manieren om fashionable en veilig op jouw tweewieler te stappen. Motorbabes opgelet, wij geven een aantal tips bij de aanschaf van een aantrekkelijke motoroutfit!

Kies voor een mooie jeans

Vind je een echt motorpak maar helemaal niets? En verafschuw je die leren broeken? Kies dan voor een casual outfit. Veel grote motormerken hebben tegenwoordig speciale motorjeans voor vrouwen in hun assortiment opgenomen. Deze jeans zijn vrijwel niet te onderscheiden van de standaard jeans die je in je kast hebt liggen en zijn perfect afgestemd op het vrouwelijk lichaam. Zo kun je ook nog een showen met je curves wanneer je op je motorfiets plaatsneemt!

Denk nu niet dat je ook gewoon met je eigen jeans op de motor kunt stappen, want dat biedt simpelweg te weinig bescherming. Een motorjeans is vervaardigd van hoogwaardig en beschermend materiaal. Daarnaast zijn de broeken slijtvast, waardoor je er veel langer plezier van hebt. Daarnaast kan je ervoor kiezen om een extra protector op de heupen of de knieën te plaatsen. Zo geniet je van meer bescherming wanneer je onverhoopt toch bij een valpartij betrokken raakt.

Kies voor een mooie jeans

Dames motorjassen

Door de huidige revolutie in de motorwereld zien we langzaam wel dat er steeds meer vrouwelijke motorkleding op de markt wordt gebracht. Hoewel dit maar langzaam op gang lijkt te komen is het wel al een stuk meer dan het vroeger was. Je hoeft je als vrouw dan ook niet meer in een oversized en onvrouwelijk motorpak te hijsen. Er zijn tegenwoordig zelfs steeds vaker stijlvolle fashionitems te vinden.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een heuse dames motorjas? De pasvorm is zeer vrouwelijk, waardoor al je vormen mooi uitkomen en daarnaast biedt hij voldoende bescherming bij onfortuinlijke valpartijen. Bovendien is er ook nagedacht over het feit dat je tijdens het motorrijden ook nog wel eens een tussenstop wilt maken. Knipperlichten kopen bij Caferacerwebshop, terrasje pakken, even de supermarkt in lopen… noem maar op! Dan wil je natuurlijk wel goed voor de dag verschijnen. Dames motorjassen bieden dan ook niet alleen voldoende bescherming, maar laten je ook nog eens de show stelen in het alledaagse leven. Ze zijn zo comfortabel en aantrekkelijk dat je soms zelfs zou overwegen om deze even snel als jas te dragen. Je zal zien dat de aandacht direct op jou gericht is!

Leave a Response