KledingVrouwen

5 verschillende jurken voor in de zomer

5 verschillende jurken voor in de zomer
1.32Kviews

Natuurlijk is het nu nog de vraag; wat doet de zomer dit jaar? Wordt het een natte zomer, een droge zomer, een zomer met veel zon? Niemand kan het nu nog zeggen. Maar we kunnen er wel over dromen en alvast op zoek gaan naar een paar mooie zomer jurken. De zomer is namelijk bij uitstek geschikt om een jurk te dragen. Hoe warmer het wordt hoe minder stof je op je huid wilt. Maar je wil wel graag comfortabel en modieus voor de dag komen. Dan is een jurk echt de goede oplossing. Er zijn jurkjes verkrijgbaar die zorgen voor opwindende vrouwelijke elegantie maar je kunt ook kiezen voor een jurk die zorgt voor een wat serieuzere outfit. Zorg er daarom voor dat je minstens 5 verschillende jurken in de kast hebt hangen voor de zomer.

Zomerjurken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen

Zomerjurken zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen. Feestelijk, casual, zakelijk, kort of lang. De fashion trends zijn, zoals bij elk kledingstuk, ook leidend bij de trends voor zomerjurken. Het ene jaar zijn korte jurkjes met sneakers de grote trend. Het andere jaar zijn het lange jurken die worden gedragen met laarzen, boots of een supervrouwelijk sandaaltje. Het beste kun je die jurken in de kast hebben hangen waar jij je het fijnste in voelt. Wanneer je kiest voor een niet weersafhankelijke jurk kies dan voor een lange jurk, Wordt het kouder dan draag je deze gewoon met laarzen of, helemaal in de trend van 2020, met een broek eronder. Het beste kun je jurken in verschillende stijlen in je kast hebben hangen zo kun je voor elke zomerse dag en voor elke andere gebeurtenis altijd een andere outfit kiezen.

Zomer jurken voor elke gelegenheid

Er zijn veel gelegenheden waar je steeds anders gekleed naar toe gaat. Je kleed je voor kantoor heel anders dan wanneer je een dagje naar de stad gaat of voor een avondje uit. Voor op je werk zal de jurk stijlvol, een beetje elegant maar wel serieus moeten zijn. Bijvoorbeeld een kokerjapon waarbij het model wat strakker aansluit maar de lengte tot minimaal op de knie komt. Je kunt ook kiezen voor een wikkeljurk of een jurkje van viscose en linnen. Bij Moscow worden de jurken gemaakt van hoogwaardige natuurlijke materialen die natuurlijk verreweg de voorkeur verdienen. Natuurlijke materialen zorgen voor een hoog draagcomfort. Let er ook op dat de jurk niet te strak of te wijd is. Een goede pasvorm is essentieel bij een jurk. Een jurk die mooi en soepel valt en lekker ‘zit’ doe je vaker aan.

Vijf verschillende zomerjurken

Zoals gezegd zijn er veel verschillende soorten zomerjurken. Probeer minimaal vijf verschillende soorten zomerjurk in je kast te hebben. Maar welke vijf moeten dat nu zijn?

  • Allereerst een jurk die je altijd aan kunt naar je werk. Dat is een jurk die je kunt combineren met steeds andere kledingstukken en accessoires zodat je er steeds anders uitziet. Een vestje of een jasje in verschillende kleuren bijvoorbeeld.
  • De tweede zomerjurk is bijvoorbeeld een wikkeljurk of een bloesejurk. Die zijn net wat minder zakelijk en kunnen gedragen worden op het werk en thuis. Ook hierbij geldt dat je steeds je outfit kunt aanpassen met andere kledingstukken en accessoires.
  • De derde zomerjurk is een jurk voor je vrije tijd. Niet iedereen besteed zijn vrije tijd hetzelfde dus deze jurk zal voor iedereen anders zijn. Een strand jurk of een jurk voor een dagje stad moet vooral makkelijk zitten. Een jurkje van katoen met streepjes is hiervoor altijd goed.
  • De vierde jurk kan een avondjurk zijn. Wanneer je kiest voor een lange jurk die boven wat meer huid bloot geeft zorg er dan voor dat de onderkant meer bedekt is. Ga eens voor wat meer kant aan de bovenkant en kies eens voor rood in plaats van zwart.
  • De vijfde zomerjurk dat is een jurk die je zomaar voor jezelf koopt omdat jij die mooi vindt.

Leave a Response