AccessoiresMannenVrouwen

Bidon bedrukken

Bidon bedrukken
384views

Wil je je relaties verrassen met een bidon? Dan is het mooi om jouw logo op de bidon te laten drukken. Wat wil je uitstralen met je relatiegeschenk? Een bidon kan een sportief gevoel meegeven aan je relatiegeschenk, of mensen stimuleren om te sporten of een gezonde levensstijl te hanteren. Waarom zou je een bidon als relatiegeschenk sturen? En hoe moet een bidon als relatiegeschenk er uitzien? Lees verder in dit blog.

Bidon als relatiegeschenk

Geef je een bidon als relatiegeschenk om een gezonde levensstijl te stimuleren. Run je een sportschool of heb je gezondheid en vitaliteit hoog in het vaandel staan als bedrijf? Dan past een bidon goed bij je bedrijf. Je kunt je relaties een bidon opsturen om ze te bedanken, feliciteren of fijne feestdagen te wensen. Je kunt als bedrijf uiteraard ook bidons uitdelen bij sportevenementen. Of verras je personeel met een mooie bidon of Dopper met jouw logo, geheid nemen ze de fles mee naar het werk. Zo stimuleer je je eigen personeel om genoeg water te drinken, wat weer de vitaliteit ten goede komt. Houd in ieder geval in gedachten wat je als bedrijf wil uitstralen, wat je kernwaarden zijn en bedenk dan of een bidon als relatiegeschenk een goede keuze is.Bidon als relatiegeschenk

Verschillende soorten bidons

Bidons zijn er in verschillende kleuren, van verschillende materialen, in verschillende maten en vormen. Kies je voor opvouwbare waterbidons, shakebekers of metalen bidons? Er zijn ook bidons voor speciale sporten. Voor wielrennen en spinning zijn er bidons speciaal voor de Tacx. Voor ijshockey zijn er speciale bidons met de mogelijkheid om uit een rietje te drinken. Er zijn ook waterflessen van de bekende en populaire Dopper, die te gebruiken zijn als waterfles en/of als kopje.

Logo bedrukken op bidon

Met een logo op een bidon creëer je bekendheid en herkenbaarheid. Als je een logo op je bidon wil, dan is het niet de bedoeling dat het logo snel vervaagt als je de bidon in de vaatwasser zet. Daar hebben drukkers dan ook technieken voor. Verschillende technieken zijn rondzeefdruk, digitaal printen en tampondruk. Bestel je bidons bij Maxilia en laat de bidons bedrukken met jouw logo.

Vragen over bidon bedrukken als relatiegeschenk?

Heb je vragen over het bedrukken van bidons, specificaties van bidons of wil je graag dat er iemand meedenkt in relatiegeschenken? Neem dan gerust contact op met Maxilia via de website kun je chatten of je vindt daar verdere contactformulieren.

 

Leave a Response