MannenVrouwen

Groenlipmossel kopen: wat is het en waar moet je op letten?

Groenlipmossel kopen
598views

De Groenlipmossel is een bijzonder weekdier dat uitsluitend in de zuivere wateren rondom Nieuw-Zeeland leeft. Het bijzondere van deze mosselsoort is dat het in geen enkel ander water overleeft. Er is zelfs geprobeerd om de omstandigheden in een speciaal aquarium na te bootsen, maar dit was tot op heden onsuccesvol. De bijzondere eigenschappen van dit weekdier werden pas echt goed duidelijk toen bleek dat inwoners aan de Nieuw-Zeelandse kust veel minder last hadden van hun gewrichten dan mensen in het binnenland. Het enige verschil? Zij aten een grote hoeveelheid Groenlipmossels. Na uitvoerig onderzoek zijn de positieve effecten van de Groenlipmossel ontdekt en wordt deze steeds vaker in supplementen verwerkt. Inmiddels worden producten met Groenlipmossel wereldwijd verkocht en de vraag hiernaar groeit met het moment.

Groenlipmossel kopen is tegenwoordig helemaal niet meer zo lastig, omdat het aanbod steeds groter wordt in Nederland. Helaas betekent dit ook dat er veel kwaliteitsverschillen zijn. Wil jij binnenkort ook van de voordelen van deze mosselsoort genieten? Wij vertellen waar je op moet letten!

100% pure Groenlipmossel

Doordat de populariteit voor de Groenlipmossel steeds meer toeneemt, zien we ook dat het aanbod op de markt steeds sneller stijgt. Naast hoogwaardige supplementen vinden we nu ook producten waarvan de kwaliteit tegenvalt. Vaak worden deze voor bizar lage prijzen verkocht. Ons advies? Lijkt iets om te mooi om waar te zijn, dan is dat ook meestal zo. Daarom is het altijd eerst belangrijk om naar de samenstelling van het product te kijken.

Bij een hoogwaardig supplement wordt er 100% pure Groenlipmossel gebruikt. Vaak zien we bij goedkopere varianten dat er een extract wordt toegevoegd. Hierbij worden maar één of enkele componenten van de originele ingrediënten behouden. Bedenk nu eens dat de werking van de Groenlipmossel bekend werd toen inwoners aan de kust van Nieuw-Zeeland de mossel in zijn geheel en rauw verorberden. Wanneer er enkel een extract wordt gebruikt, zullen essentiële ingrediënten verwijderd worden. Dit doet af aan de totaliteit van de ingrediënten, waardoor de supplementen veel minder effectief zijn. Wanneer je dus Groenlipmossel supplementen gaat kopen, is het belangrijk dat deze over 100% pure Groenlipmossel beschikt. Zo profiteer je van het beste resultaat.

Waar wordt Groenlipmossel voor gebruikt?

De Groenlipmossel wordt tegenwoordig door steeds meer mensen gebruikt. Online vind je dan ook talloze succesverhalen. Maar waar wordt deze dan voor gebruikt? Over welke voordelen beschikt dit bijzondere beestje?

  • Ontstekingsremmende werking in de gewrichten. Vooral mensen met reumatische klachten hebben bijvoorbeeld baat bij Groenlipmossel. Deze bevat vrijwel geen bijwerkingen, in tegenstelling tot medicatie die door artsen wordt voorgeschreven, en is in maar liefst 70% van de gevallen zeer effectief. Groenlipmossel bevat een enorm aantal Omega-3 vetzuren, waardoor deze bijvoorbeeld veel effectiever is dan visolie.
  • In 2017 werden er opnieuw onderzoeken gedaan naar de werking van Groenlipmossel. Daaruit bleek dat deze tevens een zeer gunstig effect op de darmen heeft. Zo stimuleert de mossel de aanmaak van goede darmbacteriën, waardoor het verteren van voedsel een stuk soepeler verloopt. Daarnaast kan het gebruik van Groenlipmossel ook ontstekingen aan de darmen voorkomen.

 

Leave a Response