AccessoiresVrouwen

De eerste keer je haren verlengen? Probeer clip in extensions.

2.03Kviews

Als je voor het eerst hairextensions wilt laten zetten, heb je veel opties. De eenvoudigste manier om extensions te laten zetten, is met behulp van clip in extensions. De naam zegt het al: deze extensions kun je in je haar zetten zonder verdere behandeling. De clip in extensions worden met behulp van een clip bevestigd aan je eigen haar. Dat kan op dusdanige wijze dat je niet kunt zien waar je eigen haar over gaat in je extensions. Het laten zetten van extensions met behulp van andere technieken, zoals met lijm of door ze in te vlechten, kost meestal meer tijd. Het is afhankelijk van je haartype en lengte welke methode het best bij jou past, maar voor een eerste keer zijn clip in extensions perfect. Je kunt zo eens kijken of je hairextensions mooi vindt staan bij jezelf en kunt zo verschillende haarstijlen proberen. Het grote voordeel van hair extensions is vooral dat je langer haar krijgt en er dus meer mee kunt, bijvoorbeeld je haar opsteken. Mensen die kroeshaar hebben kunnen extensions ook gebruiken om hun haar mee in te vlechten. Dit kan het eigen haar beschermen tegen invloeden van buitenaf. Omdat kroeshaar kwetsbaar is, kiezen mensen met kroeshaar hier regelmatig voor. Het eigen haar krijgt dan de kans om te groeien en te herstellen, bijvoorbeeld van een eerdere, intensieve behandeling.

Voordelen van clip in extensions

Een voordeel van clip in extensions ten opzichte van andere soorten extensions is dat deze eenvoudig in het haar te zetten zijn, maar ook weer gemakkelijk uit het haar gehaald kunnen worden. Dat laatste kan zonder de hairextensions of het eigen haar te beschadigen. Clip in extensions zijn doorgaans overigens niet de goedkoopste extensions, maar je kunt er wel lang gebruik van maken. Daarom zijn ze ideaal voor bijvoorbeeld een feestje, waarbij je eens een andere coupe wilt. Clip in extensions worden ook veel gebruikt voor fotoshoots en bruidskapsels. Door dit soort hair extensions te gebruiken verander je direct en op een veilige manier je uiterlijk en hoef je niet eindeloos te wachten tot je haar eindelijk weer op lengte is.

Voordelen van clip in extensions

Zelf extensions inzetten

Clip in extensions zijn zo eenvoudig in te zetten dat je dit ook zelf kunt doen. Bij andere methoden heb je een stylist nodig die je haar prepareert en de hairextensions zet. Clip in extensions werken met een clip, die je eenvoudig zelf aanbrengt en ook weer uithaalt. Als je extensions niet helemaal goed zitten, kun je het ook opnieuw doen. Ook daarom zijn deze hair extensions ideaal om mee te beginnen. Als je merkt dat de extensions niet goed blijven zitten of het effect je niet aanstaat, kun je altijd nog overstappen op een andere methode van inzetten. Als je dat wilt, is het aan te raden eens langs te gaan bij een stylist die ervaring heeft met het zetten van hairextensions. Hij of zij kan je adviseren over de juiste methode en de beste soort haar die bij jouw eigen haar past. Soms is het even zoeken naar de voor jou geschikte combinatie.

Extensions van goede kwaliteit

Clip in extensions komen in alle vormen, kleuren en maten. Het is belangrijk dat je extensions hebt van goede kwaliteit, waarbij de clips goed vast blijven zitten aan je eigen haar en aan het haarwerk. Ook de kwaliteit van het haar speelt mee. Een stylist of goed verkooppunt van extensions kan je meer vertellen over de beste opties voor jouw haar, en deze eventueel ook bij je inzetten. Informatie over het onderhouden van je extensions kun je hier ook krijgen. Als je de clip in extensions goed verzorgt kun je er lang mee doen, en heb je dus altijd waar voor je geld.

Leave a Response