AccessoiresVrouwen

Een persoonlijke diamanten ring

Een persoonlijke diamanten ring
1.13Kviews

Een diamanten ring is niet de enige populaire ring want de zegelring is een snel groeiende trend. Niet alleen onder mannen, maar ook onder vrouwen. Je ziet ze in alle mogelijke edelmetalen en het liefst met indrukwekkende gravures. Nog mooier. Bij DiamondsByMe zijn ze voor iedereen bereikbaar.

Het is de eigenaar van DiamondsByMe ook opgevallen. De zegelring heeft zich ontdaan van zijn oubollige imago. “Je weet wel, zo’n knoeperd van een zwarte edelsteen om je vinger”, zegt Remco Broekhuis, oprichter van DiamondsByMe. Hij merkt het aan het toenemend aantal ontwerpverzoeken dat hij krijgt voor zegelringen. Vanuit zowel Nederland, België als Duitsland. “Slank en subtiel in massief goud tot weldadig versierd met diamanten. Zegelringen met een vingerafdruk, monogram, wapen, logo of andere gravure die refereert aan een herinnering of persoonlijke gebeurtenis. Niet alleen voor je ringvinger, maar ook voor je pink. Met een zegelring draag je een ambachtelijk gesmede tattoo of statement om een vinger.”

Vakmanschap versterkt met de allerlaatste technieken

Een gepersonaliseerde zegelring laten ontwerpen is best prijzig, net zoals elk op maat gemaakt diamanten ring of setje oorbellen. Dankzij het nieuwe ambacht waarbij het eeuwenoude ambacht van de goudsmid met de nieuwste technologieën in de sieradenindustrie worden gecombineerd zijn originele handgemaakte sieraden voortaan voor iedereen toegankelijk.

De sieraden in ons uitgebreide assortiment zijn online geheel aan te passen naar je eigen stijl en smaak in onze webwinkel. De aanpassingen van edelmetalen en edelstenen zijn direct vlijmscherp zichtbaar in bewegend beeld om de zegelring vanuit alle hoeken te bewonderen. Daarnaast heb je bij DiamondsByMe de mogelijkheid een sieraad zelf te ontwerpen. Dat doe je samen met onze ambachtelijke goudsmeden die je gedurende het hele ontwerpproces begeleiden.sieraad zelf te ontwerpen DiamondsByMe

Tips als je een zegelring voor een vrouw koopt

  • Aan welke vinger zal de ring gedragen worden? (Dames zegelringen worden meestal gedragen aan ringvinger of pink.)
  • Wat is haar ringmaat? (Leg een ring die goed past op een liniaal en meet de binnenmaat in mm, of meet de omtrek van de vinger met behulp van een lintje of touwtje)
  • Welk edelmetaal past bij haar huidtint en andere sieraden?
  • Welke kleur en wat voor materiaal wil je gebruiken voor de zegelsteen?
  • Wat voor inscriptie past bij haar? (Bestaand familiewapen, persoonlijk symbool etc)

Leave a Response