KledingMannen

Verjaardagcadeau voor hem: 3 leuke (fashionable) cadeautips 

Verjaardagcadeau voor hem- 3 leuke (fashionable) cadeautips 
930views

Is je vriend of man binnenkort jarig en wil je hem dit jaar eens extra verwennen? Dan is het leuk om hem te verrassen met een fashion item. Maar hoe pak je dat precies aan? Wat geef je iemand die eigenlijk alles al lijkt te hebben? Hoe weet je zeker dat jouw cadeautje in de smaak valt? Allemaal vragen waar we in dit artikel uitvoerig antwoord op gaan geven. Lees snel verder voor 3 inspirerende (fashionable) cadeautips voor hem!

1.         Verras hem met een romantische avond

Dit klinkt misschien niet direct heel erg origineel, maar doet het altijd goed. Bovendien beschik je ook nog eens over een goed excuus om niet alleen hem, maar ook jezelf eens flink te verwennen. Maak bijvoorbeeld een afspraak bij een van de haar en zo salons in Nederland, zodat jouw haar voor deze avond in elk geval on fleek is. Investeer vervolgens ook nog wat geld in een spannende outfit en heerlijk eten (de liefde van de man gaat immers door maag!) en jouw verjaardagscadeau zal zeker in goede aarde vallen. Er is dan nog maar weinig nodig om jouw man een groot plezier te doen.

2.         Samen shoppen

Shoppen? Mijn man? Sommige vrouwen zullen ons nu met opgetrokken wenkbrauwen aankijken. Je man meenemen shoppen is immers in de meeste gevallen niet zo’n goed idee. Chagrijnige blikken en iemand die continu bij de deur blijft staan wachten tot jij klaar bent zijn immers niet zo fijn om in de verjaardagstemming te komen. Maar bedenk nu eens hoe hij het zal vinden als jij hem meeneemt en hij vervolgens een nieuwe outfit of sieraad mag uitzoeken. Dan vindt hij het waarschijnlijk opeens een stuk leuker. Bovendien hoef je niet een gehele dag alle winkeltjes in en uit te lopen (hou je in!), maar kun je er ook slechts een 2-uren plan van maken. Loop de winkel in waar hij iets wilt kopen en ga weer weg. Zo simpel is het én je weet zeker dat hij blij is met het gegeven cadeau. Natuurlijk kun je de dag wel afsluiten met een terrasje, diner of een filmpje in de bioscoop.

3.         Sieraad cadeau doen

Steeds meer mannen dragen tegenwoordig sieraden. Waar een man vroeger enkel een mooie ring of horloge droeg, is er anno 2019 nog veel meer keuze. Wil jij een sieraad cadeau doen? Dan maak je een goede keuze. Maar waar moet je op letten als je de perfecte mannen armband van leer wilt geven?

Allereerst is het belangrijk om de juiste maat te bepalen. Net als bij vrouwen gelden voor de meeste mannensieraden ook verschillende maten. Als je man al over een soortgelijk sieraad beschikt, kun je deze eenvoudig opmeten om de juiste maten door te geven. Zoniet, dan is het echt een kwestie van opmeten. Als je de verrassing niet direct wilt verpesten, kun je er ook nog voor kiezen om de maat te gokken. Zorg er dan wel voor dat je hem nog kunt ruilen als hij niet past, dus wacht nog even met graveren! Zo weet je zeker dat je hem straks een geweldig cadeau kunt geven.

Leave a Response