KledingVrouwen

Meisjeskleding kopen voor de zomer: zo blijf je binnen het budget!

Meisjeskleding kopen
5.57Kviews

Kinderen groeien als kool, je knippert twee keer met je ogen en ze zijn weer een maat verder. Met de start van het nieuwe jaar verschijnen de eerste zomercollecties van meisjeskleding al op de mat. Vol goede trek je je dochter de zomerkleding van het voorgaande jaar aan. Na veel gemopper blijken deze nu echt te krap te zitten. Dan heb je nog mazzel, bij sommige groeispurten is het noodzakelijk om iedere twee maanden een geheel nieuwe garderobe aan te schaffen. Ieder jaar nieuwe kleding kopen valt hierbij in het niet. Toch hebben we niet allemaal een geldboompje in de tuin staan. En al zal die er wel staan, waar ligt dan je prioriteit? Leuke meisjeskleding vinden is niet moeilijk. Op Merkmeisjeskleding.nl word je overladen met geweldige merken en hippe outfits, maar hoe blijf je binnen het budget? Daarom enkele handige tips!

Combineer meerdere items

Veel ouders kiezen ervoor om setjes kleding aan te schaffen. Dat is natuurlijk ook hartstikke leuk en handig, maar passen deze kledingstukken ook los bij andere items in de kledingkast? Het zou immers zonde zijn als je het setje alleen bij elkaar kunt dragen en er verder geen gebruik van kunt maken. Koop daarom altijd enkele basic items om zo meerdere setjes te maken. Zo hoef je geen tig kledingstukken te hebben hangen, maar heb je voldoende aan een minimalistische kledingkast.

Koop eens een maatje groter

Vaak zien we dat meisjes net tussen twee maten in vallen. Voor het mooie is dan de kleinere maat net wat beter geschikt, de kans bestaat echter wel dat je over twee maanden weer nieuwe items van de B Nosy moet aanschaffen. Wat is dan wijsheid? Als het gaat om longsleeves, truien en jassen raden wij altijd aan om een maatje groter te kopen. Mouwen kunnen gewoon opgerold worden en dat doet niet af aan de geweldige uitstraling. Zo doe je langer met de kledingstukken en kan je meisje er misschien zelfs twee seizoenen mee vooruit!bnosy meisjeskleding

Verkoop oudere collecties

Je kunt er ook voor kiezen om oudere collecties, waar je dochter niet meer in past, te verkopen. Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Het is best wel een werkje om alle kledingstukken te sorteren, fotograferen en te koop aan te bieden. Toch kan je hier flink van profiteren. Vaak verdien je al snel een klein percentage van de aankoopprijs terug. Als je dit voor ieder kledingstuk bij elkaar optelt kom je op een leuk bedrag uit. Van de verkochte kleding kun je vervolgens weer nieuwe kleren van Quapi kopen. Wel zo voordelig!

Quapi kinderkleding

Wacht op de sale

Tegenwoordig zien we dat de sale steeds vroeger begint. Hierdoor kun je merkkleding voor meisjes tegen gereduceerde prijzen inkopen. Doordat de sale heel vroeg begint, kun je de kleren zelfs nog in hetzelfde seizoen gebruiken. Zeker als je kleren hebt liggen die in de eerste maanden nog gedragen kunnen worden is dit een slimme keuze. Zo bespaar je een hoop geld en heeft je dochter halverwege het seizoen een geweldige nieuwe garderobe tot haar beschikking.

Sale

Leave a Response