KledingVrouwen

Magazijn van kleding te klein? Verdubbel je opslagplaats

Magazijn van kleding te klein? Verdubbel je opslagplaats
1.04Kviews

Veel magazijnen, werkplaatsen, opslagruimten of andere industriële ruimten hebben veel hoogte. Een voordelige manier om hier optimaal gebruik van te maken is het plaatsen van een Tussenvloer. Deze vloer zit, zoals de naam al zegt, tussen twee bestaande vloeren in. Ook is het mogelijk om de vloer onder of juist boven een bepaalde vloer te laten aanleggen. Door de stevige staalconstructie kunt u veel kanten op.

Aandacht voor veiligheid

Naast dat uw nieuwe vloer strak moet zijn en een lange levensduur moet hebben, zijn er andere zaken waar u op moet letten. Zeker wanneer u de hoogte in gaat, is de veiligheid een hoge prioriteit. Juist daarom moet u goed letten op de keurmerken van de te leggen vloer en constructie. Natuurlijk moet deze een bepaald gewicht aan kunnen. Het keurmerk dat de tussenvloer moet hebben is het CE-keurmerk, afgegeven door de TÜV. Dit is de onafhankelijke keuringsdienst voor onder andere industriële middelen en materialen. Een tussenvloer met dit keurmerk kunt u dus met een gerust hart laten leggen.

Een gerenommeerd bedrijf met erkende werkwijze

Een voorbeeld van een erkende leverancier van vloeren is Nolte. Het ontwerpen, ontwikkelen, produceren van eigen vloeren doen zij helemaal zelf. Altijd aan de hand van specifieke wensen van klanten. Dit is al jaren hun specialisatie. De gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag over zaken als de juiste afmetingen, materialen en meer.

Leave a Response