KledingMannenVrouwen

Help! Wat is een geschikte outfit voor een dag thuis?

Help! Wat is een geschikte outfit voor een dag thuis
124views

De aankomende weken zullen we (helaas) veel tijd in huis doorbrengen. School, stage en werk wordt zoveel mogelijk vanuit huis gedaan. Ook door veel sociale activiteiten gaat een streep. Betekent dit dan dat je de gehele dag in pyjama kunt rondhangen en maar niks meer aan je uiterlijke verzorging hoeft te doen? Welnee! Juist voor je geestelijke en fysieke gezondheid is het belangrijk om ook in deze tijden veel aandacht aan je uiterlijk te besteden. Maar wat is een geschikte outfit voor een hele dag thuis?

Welke activiteiten ga je ondernemen?

Hoewel je veel tijd in huis doorbrengt, betekent dit natuurlijk niet dat er geen activiteiten op het programma staan. Ga je lekker wat klusjes in en rondom het huis doen? Of zal je de komende uren op een andere manier aan het werk gezet worden? Dan is het belangrijk om hier je outfit op aan te passen.

Zelfs bij enkel online spellen spelen (een beetje ontspanning is natuurlijk nooit verkeerd!) is het belangrijk om de juiste outfit te kiezen. Je gaat immers niet met perfecte nagels en gestyled haar achter een beeldscherm zitten. Het kan natuurlijk wel, maar het is een stuk minder comfortabel. Bepaal daarom eerst waar je de dag voor wilt gebruiken. Ben je toe aan ontspanning en wil je even alles loslaten? Dan is er niets mis met een heerlijke pyjama dag. Trek een lekkere loungeoutfit aan, laat je haar los hangen of doe deze in een staart en kom heerlijk tot rust.

Wil je de tijd vandaag efficiënt indelen en productief te werk gaan? Kleed je dan in een outfit die je normaal op het werk ook zal dragen. Hierdoor krijg je minder het gevoel dat je gewoon in huis hangt, maar blijf je beseffen dat het een gewone werkdag is.thuis werken

Kleding combineren

Wanneer je meer tijd in huis doorbrengt zal je merken dat je sneller gewaagdere kledingkeuzes uit durft te proberen. Er is immers niemand die het ziet. Laat daarom je creativiteit de vrije loop en maak combinaties die je anders niet zal maken. Waarschijnlijk zal het resultaat je verrassen! Dit geeft je op de lange termijn een heel scala aan nieuwe opties. Wanneer we eenmaal verlost zijn van deze (gedeeltelijke) lock-down, kun je jouw perfect gestylede outfits aan de hele wereld laten zien.

Zorg goed voor jezelf

Het is natuurlijk heel verleidelijk om hele dagen languit op de bank te hangen en de boel de boel te laten. Waarom zou je moeite doen voor je uiterlijk als niemand het ziet? Simpel: omdat het een enorm verschil maakt in jouw gemoedstoestand. Hele dagen op de bank hangen is ook niet alles. Er zijn vast genoeg vrouwen die wel eens een hele weekend niets gedaan hebben. Lekker snoepen, geen make-up en geen schone kleding aan. Heerlijk. Of toch niet? Want vaak voel je je na zo’n weekend nog vermoeider dan als je allerlei activiteiten had ondernomen. Dit komt simpelweg omdat je lichaam in ruststand gaat en je je mentaal ook minder fit voelt. Fake it till you make it. Die uitspraak is leidend. Als jij aandacht aan je uiterlijk besteed, zal je merken dat je je direct een stuk beter voelt en lekkerder in je vel zit. Wat je uitstraalt, heeft ook invloed op je gemoedstoestand. Creëer dus gerust de mooiste kledingcombinaties en gooi er af en toe een pyjama dag door. Zo voel je je de komende weken een stuk prettiger!

Leave a Response