KledingMannenVrouwen

fashion trends winter 2019

fashion trends winter
1.25Kviews

Wat zullen we de aankomende tijd op de catwalk tegenkomen en wat zijn precies de trends voor de winter van 2019? Bij een nieuw seizoen komen natuurlijk nieuwe kledingtrends kijken. De grote merken bereiden zich voor om hun nieuwe collectie te laten zien aan het publiek tijdens hun jaarlijkse fashionshows. Grotendeels bepalen zij wat wij tijdens de winter zullen gaan dragen. Deze kledingstukken zal je daarom ook veel in de kledingwinkels gaan tegenkomen. Aankomende winter zal voornamelijk in het tegen staan van kleuren en vele prints. We zien geruite jassen en ook de dierenprint terugkeren. Kortom, de winter zal in het teken staan van een heleboel kleur en bijzondere prints.

Veel kleuren en prints

Ook aankomende winter zullen we collecties zien die bestaan uit opvallende kleuren en verschillende prints. De winter zal in het teken staan van kleur en je zal daarom veel bloemenprints zien de aankomende tijd. Daarnaast maakt ook de vrolijke kleding uit de jaren ’70 een terugkeer en zal je dit veel tegenkomen in de etalages. Denk hierbij aan lange jurken en capes in oude kleuren, zoals oranje en bruin. Natuurlijk zijn deze stukken allemaal ontworpen met een eigentijdse stijl om te voldoen aan de huidige wensen.

Hoe groter, hoe beter

Grote truien en oversized jassen zijn statement items die je ook deze winter veel zult tegenkomen. Natuurlijk zijn we al bekend met het fenomeen, maar elke winter doen deze items het goed. Niet alleen zijn deze kledingstukken ontzettend comfortabel, maar ze zien er ook nog modieus uit. Geruite jassen zullen het bijvoorbeeld ook aankomend seizoen weer terug komen. Deze jassen kom je bijna elke winter wel tegen, maar toch zijn er een aantal designers die het ook dit seizoen weer in hun collectie hebben opgenomen. Wat de truien betreft, zal je deze voornamelijk in felle kleuren tegen gaan komen met verschillende vrolijke prints.

Glanzende kledingstukken

Nieuw aankomend seizoen zijn glanzende kledingstukken. Deze waren al veel te zien op de catwalk bij de grote designers, maar zal je binnenkort ook veel in de winkels tegenkomen. Stoffen die gebruikt zijn voor deze kledingstukken zijn vinyl, latex, plastic of leer. Dit zijn opvallende kledingstukken, waar het oog direct op valt. Verder zijn het ook praktische items voor de winter. Door de gladde textuur zal de regen hier immers snel vanaf vallen. Daarom zal je deze stijl ook veel tegenkomen bij de jassen in de winter.

bron: https://www.altijdvrouwen.nl/

Leave a Response