MannenVrouwen

Hoe maak je indruk op de eerste date?

Hoe maak je indruk op de eerste date?
51views

Yes, je hebt eindelijk genoeg lef gevonden om die ene leuke meid of jongen op date te vragen. En het antwoord was ook nog eens ja! Reden om een sprongetje van geluk te maken, maar de volgende uitdaging komt er ook al weer aan. Nu degene die je leuk vindt heeft toegezegd met jou op date te gaan is het tijd om een passend idee te bedenken. Waarschijnlijk heb je al wel eens eerder met iemand afgesproken en heb je toen gekozen voor een gebruikelijkere date. Vaak wordt er gekozen voor dezelfde activiteiten. Je kan bijvoorbeeld naar de bioscoop gaan, maar daar is een gesprek houden erg lastig. Samen dineren is ook een populaire keuze, alleen blijkt dit voor de eerste afspraak toch nog wat lastig. Benieuwd naar een aantal leuke ideeën, die je niet vaak hoort? Lees dan snel dit artikel.

Ga voor iets creatiefs

Dit is misschien niet zo voor de hand liggend, maar het kan zorgen voor enorm leuke dates. Er zijn veel plekken waar je met z’n tweeën samen een leuke tijd kan beleven. Ga bijvoorbeeld naar een pottenbakkerij, waar je samen of zelf een potje kan versieren. Je kan dit potje na de date bewaren en dit kan zorgen voor een mooie herinnering als jullie samen verder gaan. Is je date niet helemaal wat je had gewild? Dan heb je alsnog een mooi potje aan je date over gehouden. Een ander creatief idee is samen een schilderworkshop volgen, je kan dan bijvoorbeeld een portret van elkaar maken. Zo heb je direct een ideale mogelijkheid om je date een complimentje te geven!

Uit je comfortzone

In de inleiding hebben we een aantal ideeën genoemd die heel erg standaard zijn, ze zijn misschien wel leuk om te doen maar je maakt er geen enorme indruk mee. Hoe maak je wel indruk? Dat kan op een aantal manieren, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een date waarbij je adrenaline door het dak gaat. Er zijn in Nederland een tal van mogelijkheden, bijvoorbeeld bungeejumpen. Als je samen met je date zo’n moment hebt beleefd zorg je direct voor een connectie, dit is wetenschappelijk bewezen. Je kan ook van je eerste afspraak een sportief gebeuren maken, door bijvoorbeeld samen de sportschool te bezoeken. Veel mensen vinden een sportieve activiteit erg leuk en je kan zo ook op een goede manier laten zien hoe fanatiek je bent. Wel is het belangrijk netjes voor de dag te komen tijdens het sporten, kijk eens op Stanno.com voor een mooi setje kleding om indruk te maken.

Leave a Response