In een flits weer fashionable

Flits fashion. Die naam is toepasselijk, zo blijkt maar weer uit de blog die we vandaag voor je klaar hebben staan. Er komt altijd wel wat nieuws uit op het gebied van fashion en dit maakt dat er altijd wel weer iets te schrijven is. Toch wordt er vandaag niets nieuws besproken. We gaan je niet uitleggen hoe je een nieuw kledingstuk maakt of een nieuwe waterbestendige, kogelwerende techniek ontwikkelt voor een sjaal. Nee, we gaan je iets uitleggen wat al eeuwenlang belangrijk is en waar al heel lang discussie over bestaat; fashionable zijn. Fashionable zijn is natuurlijk iets subjectiefs, maar in deze blog doen we ons best om je in een flits weer om te toveren naar een fashion queen. We leggen je uit, stap voor stap, hoe je dit doet en dan vooral met 10Days mode en Marc Cain. Deze merken hebben voor ieder wat wils en daar ga je snel genoeg achter komen, laten we maar snel van start gaan! 

10Days mode

Allereerst 10Days mode; lekker op volgorde! We houden van structuur, maar dat is niet waar 10Days mode voor staat. 10Days mode is namelijk meer van out of the box binnen het kader. Snap je niet wat we bedoelen? Laten we het je uitleggen! Dit merk heeft allerlei stukken die niet iets revolutionairs belichamen, maar juist de klassiek-trendy stukken in een nieuw jasje hebben gestoken en dit zo hebben gedaan dat de kwaliteit hoog is gebleven. Een echte trendy vrouw die toch iets wil hebben hangen in haar kledingkast dat altijd gedragen kan worden, die koopt dus 10Days mode. Dit merk bevindt zich wat in het hogere segment en in combinatie met de trendy stukken is dat op een uiterst gave manier terug te zien. We raden je aan eens te kijken naar hun collectie en naar wat leuke combinaties te zoeken, want die zijn er genoeg! Van rokken tot aan sneakers en van truien tot aan broeken; ze hebben het allemaal en je kunt niet uitgekeken raken! 

Marc Cain

Dan nu Marc Cain, die had je waarschijnlijk wel al een beetje zien aankomen. Dit merk is, net als 10Days mode, een merk van hoge kwaliteit. Dit merk is opgericht in Italië door een welbekende designer in 1973. Vanaf het moment van oprichting is al bekend dat dit merk er is om te blijven. Tijdloze designs met mooie kleurencombinaties die echt een statement maken. Je bent het middelpunt van aandacht met deze mooie kledingstukken, maar er is geenszins sprake van arrogantie of een ordinaire outfit. Nee, klassiek, hoogwaardig, chique en prachtig; dát is waar dit merk voor staat en dat moet je weten ook. Er zijn tevens stukken te vinden voor elk seizoen, maar daarnaast zijn de beschikbare stukken eigenlijk in elk seizoen te dragen.

Combineren

Combineren in je outfit? Zeker mogelijk! Er zijn prachtige combinaties te bedenken die je allemaal eens uit kunt proberen op een manier die voor jou goed voelt. Kies wat mooie kleuren en de juiste maat, dat is vrijwel alles dat je hoeft te doen.